1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Doğal Diş Beyazlatma
Doğal Diş Beyazlatma

Doğal Diş Beyazlatma

​​​​​​​Doğal diş beyazlatma yöntemleri hem görsel anlamda estik dişlere sahip olmak hem de dişlerin doğal bir görünüme sahip olmasın isteyenler için en popüler yöntemlerdir.

A+A-

Bembeyaz dişlere sahip olan insanlar hem iş hem de sosyal hayatlarında daha ön güvenli bir yapıya sahip oluyorlar. Bu durum da kişilerin başarılarını olumlu bir şekilde etkiliyor. Günümüzde alkol ve sigara kullanımım, aşırı çay tüketimi, asitli içeceklerin tüketimi, dişlerin düzenli olarak fırçalanmaması gibi nedenlerle dişler doğal beyazlığını kaybederek giderek sararmaya başlıyorlar. Kaybolan doğal beyazlığı dişin yapısına zarar vermeden geri kazanılması için çeşitli doğal diş beyazlatma yöntemleri uygulanıyor.

Doğal Diş Beyazlatma Yöntemleri

Doğal diş beyazlatma yöntemlerinin tercih edilmesinde dişlerin yapısı ile dost olması ve estetik anlamda doğal diş görünümüne sahip olma isteği yer alıyor. Birçok kişi beyaz dişlere sahip olmak için karbonat, limon suyu gibi kulaktan dolma bilgileri kullanıyorlar. Ama bu oldukça yanlış tercihlerdir. Çünkü bu uygulamalar hem istenilen beyazlığın yakalanmasını engelliyor hem de diş yapısının ve minesinin aşınmasına ve zarar görmesine sebep oluyor. Bu sebeple doğal diş beyazlatma yöntemleri denildiği zaman kesinlikle bu yöntemler akıllara gelmemelidir. Doğal diş beyazlatma yöntemleri diş hekiminin kontrolünde olan ve kişinin diş yapısına ve sararma durumuna göre seçilen en doğru ve dişlerle dost olan yöntemlerdir.

Lazerle diş beyazlatma yöntemleri bu anamda hem gösterdiği doğal beyazlık hem de diş yapısına herhangi bir zararı olmaması ile günümüzde en çok tercih edilen doğal diş beyazlatma yöntemleri arasında yer alıyor. Lazer ile diş beyazlatma yöntemleri neticesinde dişlerin eski haline gelmesi söz konusu değildir.  Ortalama 3 seans ile dişlerde istenilen doğal beyazlık yakalanıyor. Doğal diş beyazlatma yöntemleri hakkında daha detaylı almak için http://www.pourdent.com/dogal-dis-beyazlatma/ linkini ziyaret edebilirsiniz.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.