1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. YENİ İŞE BAŞLAYANLAR İÇİN HEDİYE ÖNERİLERİ
YENİ İŞE BAŞLAYANLAR İÇİN HEDİYE ÖNERİLERİ

YENİ İŞE BAŞLAYANLAR İÇİN HEDİYE ÖNERİLERİ

Belki uzun süredir iş arıyordunuz… Belki de pek de istemediğiniz, yaparken mutsuz olduğunuz bir işteydiniz, ayrıldınız ve aradığınız iş fırsatı sizi buldu.

A+A-

YENİ İŞE BAŞLAYANLAR İÇİN HEDİYE ÖNERİLERİ

Belki uzun süredir iş arıyordunuz… Belki de pek de istemediğiniz, yaparken mutsuz olduğunuz bir işteydiniz, ayrıldınız ve aradığınız iş fırsatı sizi buldu. Belki de yeni mezunsunuz, heyecanlı ve taze bir aday olarak mesleğe atılma hayalleri içindeyken hayalleriniz gerçek oldu ve iş buldunuz. Ne olursa olsun yeni işe başlamanın heyecanı ve tadı hiçbir şey de yok öyle değil mi? Siz ya da bir tanıdığınız, bu heyecan içinde işin ilk günü özellikle, masanızda bir “yeni iş” hediyesi ile karşılaştığınızda bütün gün mutluluğu garantilemiş demektir. Hediye, kavramsal olarak baktığınızda zaten mutluluk verici bir şey özellikle de mutlu anlara eşlik ediyorsa küçük ya da büyük fark etmeksizin paha biçilemez.

Yeni işe başlayan aile üyeniz, arkadaşınız, akrabanız ya da bir tanıdığınız için neler alabilirsiniz haydi bakalım.

  1. UYKUSUZ GECELERİN EN BÜYÜK YARDIMCISI: KAHVE

 

Yanlış duymadınız, kahve. Milletimizin en büyük tiryakiliği olan çayın yegane rakibi kahve, içerdiği kafein sayesinde vücudun düşen kortizol seviyesini dolayısıyla uykusuzluk ve uyuşukluk  halini yükselterek uykuyu açar, zinde kalmamıza yardımcı olur. Çoğumuzun yüksek tempolu işlerde çalıştığını düşünürsek güzel bir kahve ve şık bir fincan risksiz bir hediye alternatifi olacaktır.

 

  1. ŞANS HEP SENİNLE OLSUN: ŞANS KUTULARI

 

Son zamanların trendleriyle birlikte kulağa biraz kadınsı bir hediye gibi gelse de şansa hepimizin ihtiyacı oluyor. İyi şansa, pozitif enerjiye inanan yakınlarınız için şans kutuları eğlenceli ve tatlı hediyelerdir.

 

  1. MASALARIN YEGANE SÜSLERİ: ÇİÇEKLER

 

Kim onlara hayır diyebilir? Güzellikleriyle, kültürlere göre fark gösteren anlamlarıyla, en karanlık ortamı bile açan, aydınlatan duruşlarıyla çiçekler yediden yetmişe en çok seçilen zarif mi zarif hediyeler. Yeni işi kutlamak için şık bir çiçekten daha elit ne olabilir?

Daha fazla hediye seçeneği için https://www.tazecicek.com/  sayfasına bakınız.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.