1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Cıbıltepe’de altyapı çalışmaları aralıksız sürüyor
Cıbıltepe’de altyapı çalışmaları aralıksız sürüyor

Cıbıltepe’de altyapı çalışmaları aralıksız sürüyor

Türkiye’nin en önemli kış turizm merkezlerinden olan Cıbıltepe Kayak Merkezi’nde sezon öncesi altyapı çalışmaları hızla tamamlanıyor.

A+A-

Volkan KARABAĞ

Kars Valiliği İl Özel İdare Genel Sekreterliği, Sarıkamış Kaymakamlığı, Sarıkamış Belediyesinin ortaklaşa sürdürdükleri kayak merkezi oteller bölgesindeki yolların asfalt çalışması aralıksız devam ediyor. Bunun yanında Aras EDAŞ ekiplerince elektrik hatları yer altına alınıyor.

Sarıkamış Kayak Otelleri Derneği Başkanı Halit Taş gazetecilere yaptığı açıklamada, kayak merkezindeki eksik kalan alt yapı çalışmalarının tamamlanması için büyük çaba sarf edildiğini söyledi.

Sarıkamış’ın kış turizmi açısından çok önemli bir yere sahip olduğunu ve kış sezonuna sorunsuz girmek istediklerini belirten Taş, “Oteller bölgesinde bazı yollarımız geçen sene asfaltlanmamıştı. Bu sene şartların müsait olmasıyla hızlı bir şekilde yarım kalan yollarımızın asfaltlama çalışması tamamlanıyor. Bunun yanında kayak merkezimdeki tesislerimize direklerle gelen elektrik hatlarımız yer altına alınıyor. Bu manada her zaman yardımlarını bizden esirgemeyen başta Sayın Valimiz Türker Öksüz beyefendiye, Kaymakamımız Doğan Kemelek ve Belediye Başkanımız Harun Hayali ’ye otel işletmecileri adına şükranlarımızı sunuyoruz. Ayrıca Aras Elektrik Dağıtım A.Ş yetkilileri ve personeline çok teşekkür ediyoruz.” ifadesini kullandı.

cibiltepe’de-altyapi-calismalari-araliksiz-suruyor-(1).jpegcibiltepe’de-altyapi-calismalari-araliksiz-suruyor-(2).jpegcibiltepe’de-altyapi-calismalari-araliksiz-suruyor-(3).jpegcibiltepe’de-altyapi-calismalari-araliksiz-suruyor-(4).jpegcibiltepe’de-altyapi-calismalari-araliksiz-suruyor-(5).jpeg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.