1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Afyonkarahisar Otellerinin Özellikleri Nelerdir?
Afyonkarahisar Otellerinin Özellikleri Nelerdir?

Afyonkarahisar Otellerinin Özellikleri Nelerdir?

Sonbahar mevsimi geldi diye üzülmeyin! Kasım ayının sonunda başlaması beklenen erken rezervasyon seçenekleri sayesinde önümüzdeki yazın tatil planını yapabilirsiniz.

A+A-

Afyonkarahisar Otellerinin Özellikleri Nelerdir?

Sonbahar mevsimi geldi diye üzülmeyin! Kasım ayının sonunda başlaması beklenen erken rezervasyon seçenekleri sayesinde önümüzdeki yazın tatil planını yapabilirsiniz. Üstelik yoğun sezona kıyasla çok daha uygun bir ücret ödeyebilirsiniz. Her şeyden önce, nerede tatil yapmak istediğinizi belirlemeniz gerekiyor. Popüler tatil bölgelerinin kalabalık oluşundan ve yüksek konaklama ücretlerinden sıkıldıysanız size Afyonkarahisar’ı tavsiye ediyoruz. Gelin, hem Afyonkarahisar gezilecek yerler hem de afyonkarahisar otelleri hakkında bilgi verelim!

Afyon Tatiliniz Sırasında Neler Yapabilirsiniz?

Afyonkarahisar; Türkiye’nin popüler bir şehri değil! Bu şehir size deniz, kum ve güneş üçlüsünü vaat etmiyor. Ancak, Afyonkarahisar termal otelleri sayesinde hem hastalıklarınıza çare bulabilir hem de SPA, Türk hamamı, sauna gibi seçeneklerle harika bir tatil yapabilirsiniz. Bunun yanı sıra, Afyonkarahisar otelleri; şehir merkezine ve bilhassa gezilip görülmesi gereken yerlere yakındır. Biraz da Afyon gezilecek yerlerden bahsedelim!

  • Afyonkarahisar Kalesi: Afyon ile özdeşleşmiş bir yerdir. Şehrin geçmişine ışık tutar. Selçuklular döneminden bu yana Afyonkarahisar Kalesi olarak anılır. Bizans ve Roma dönemlerine tanıklık etmesi bir ayrıcalıktır. Bünyesinde İslamiyet mimarisinin en güzel örneklerine rastlanır. Bunun yanı sıra, insanlar; buraya tarihin en önemli kahramanlarından birisi olarak bilinen Battal Gazi’nin mezarını görmek adına da gelirler.
  • Hüdai Kaplıcaları: Afyonkarahisar; daha önce de ifade ettiğimiz gibi termal su kaynakları ile ünlüdür. Sandıklı ilçesinde yer alan Hüdai Kaplıcaları’nın popülerliği il sınırlarını çoktan aşmıştır. Yolu Hüdai Kaplıcaları’na düşenler; kadın, eklem ve romatizma, cilt ve daha birçok hastalıklarına çare bulabilirler.
  • Heybeli Kaplıcası: Birçok insanın şifa bulmak adına geldiği bir diğer kaplıcadır. Özellikle deri hastalıklarından şikayet edenlerin dertlerine derman olması ile bilinir.
  • Afyon Arkeoloji Müzesi: Tıpkı Afyonkarahisar Kalesi gibi insanların Afyon tarihi hakkında bilgi alabilmelerini mümkün kılar. Bünyesinde Roma, Bizans, Frig ve daha birçok tarihi döneme ait eser barındırır.

Popüler Afyonkarahisar Otelleri

Afyonkarahisar otelleri; genellikle termal otel kategorisindedir. Birçok kişiye göre Türkiye’nin en iyi termal otelleri Afyonkarahisar’da yer alır.

  • Akrones Thermal Hotel: Beş yıldızlı Afyonkarahisar otelleri arasında bulunur. Bünyesinde standart odadan kral dairesine kadar farklı ihtiyaçlara hitap eden oda seçeneklerine yer verir. Bunun yanı sıra, hamam, sauna, buhar banyosu ve daha birçok imkanıyla şifa kaynağı olmayı başarır.
  • Oruçoğlu Thermal Otel Resort: Bir diğer beş yıldızlı Afyonkarahisar oteli olmakla beraber termal su ve masajı birleştirmesinden dolayı tercih edilir.
  • May Thermal Resort & SPA: Kadınlar ve erkeklere özel havuz seçeneklerinin yanı sıra çamurlu termal su tedavisi ile de dikkat çeker.
  • Korel Thermal Resort: SPA merkezine gidenler uzman hekimler sayesinde etkili bir tedaviden yararlanırlar.
  • MCG Marble Hotel: 114 farklı odaya sahip geniş bir otel olmakla beraber diğer Afyonkarahisar otelleri ile kıyaslandığında ücreti oldukça uygundur.
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.