1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Vekillere Rozeti Çalkın Taktı
Vekillere Rozeti Çalkın Taktı

Vekillere Rozeti Çalkın Taktı

Vekillere rozetlerini AK Parti İl Başkanı Adem Çalkın taktı...

A+A-

1 Kasım’da yapılan 26. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri’nde Kars’tan 50 bin 264 oy alarak milletvekili seçilen Ahmet Arslan ve Dr. Yusuf Selahattin Beyribey, bugün mazbatalarını TBMM’ne teslim ederek rozetlerini taktılar. Milletvekillerine rozetlerini Kars AK Parti İl Başkanı Adem Çalkın taktı.

Geçtiğimiz günlerde mazbatalarını alan AK Parti Kars Milletvekili Ahmet Arslan ve Yusuf Selahattin Beyribey’in rozet takma törenine AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın, Ankara Büyük Şehir Belediyesi Basın Yayın Halkla İlişkiler Daire Başkanı Ahmet Recep Tekcan, Kars-Ardahan-Iğdır Serhatlılar Dernek Başkanı Yavuz Eğer ve çok sayıda partili eşlik etti.

Öte yandan AK Parti Kars İl Başkanlığı’nca organize edilen yöresel ürünlerin yer aldığı ikramlar ise büyük ilgi topladı. Kars’a özgü Kaşar, yufka ekmek, lavaş ekmek ve Kağızman Uzun Elma gibi tatların ikramının yapıldığı alanda kısa süre içerisinde büyük yoğunluk yaşandı. Alanda konuşan AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın, ikramlarla birlikte Kars’ın tanıtımına ilk günden başlandığına dikkat çekti. Çalkın, “Vekillerimizin Kars’a hizmet etmeleri noktasında attıkları ilk adımda bizler de rozet takarak onurlandırıldık. İnşallah bugünden itibaren teşkilatlarımızla ve vekillerimizle birlikte Kars’a ve Kars halkına layık olduğu hizmeti yapmak adına elimizden gelen gayreti göstereceğiz.” dedi. Oldukça yoğun bir seçim dönemi atlattıklarını vurgulayan Çalkın, “Bundan sonraki süreçte bizler vatandaşlarımızın sesi, vekillerimizde hepimizin buradaki yüreği olacaklardır. İstikrarın devamı için çıkılan bu yolda Allah’ın izniyle hizmetlerimiz devam edecek ve Kars hak ettiği noktaya ulaşacaktır.” ifadelerini kullandı.

Rozet takma töreninin hizmet için yeni bir başlangıç olduğunu dile getiren AK Parti Kars Milletvekili Dr. Yusuf Selahattin Beyribey, Kars’a hizmet için bu rozetlerin büyük anlam taşıdığını ve büyük sorumluluk getirdiğini söylerken, AK Parti Kars Milletvekili Ahmet Arslan ise törenin anlamını sosyal medyada yaptığı; Mecliste kayıt yaptırdık. Teşkilatlarımız adına il Başkanımız Adem Çalkın’ın rozet takması anlamlı idi.” paylaşımıyla duyurdu.    

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.