1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Çimento’da Ödül Töreni
Çimento’da Ödül Töreni

Çimento’da Ödül Töreni

Kars Çimento Fabrikası tarafından düzenlenen, İş Sağlığı ve Güvenliği kapsamında “Koruyucu Gözlük Sloganı” yarışmasında ödül almaya hak kazanan personeller ödüllendirildi.

A+A-

 

Gerek Kars Çimento Fabrikası, gerekse Çimentaş olarak diğer grup fabrikalarında da bir değer olarak kabul edilen İş Sağlığı ve Güvenliği alanında, kişisel koruyucu donanım kullanımının fabrika sahası genelinde özendirilmesi, teşvik edilmesi ve artırılmasını desteklemek amacı ile başlatılan slogan yarışması kampanyası doğrultusunda; Çimentaş Grubu İcra Komitesi tarafından “Koruyucu Gözlük Kullanımına İlişkin Ödüllü Slogan Yarışması” çekilişleri sonuçlandırıldı. Kars Çimento Fabrikası’nda da seçilen en iyi 2 slogana ve yöresel dille yazılmış olan diğer bir slogan sahiplerine yarışmaya katılımlarından dolayı ödülleri takdim edildi.

Öte yandan Fabrika Müdürü Yasin Sarıçamlık ve eşi Hale Hanım’ın ev sahipliği yaptığı gecede, ödül alan personeller ve eşlerinin katılımıyla bir akşam yemeği organizasyonu da gerçekleştirildi.

Yarışma sonucu ödül almaya hak kazananlar ve onları ödüle götüren sloganlar ise şu şekilde;

GÖZLÜK DEYİP GEÇME KÖR OLMAYI SEÇME sloganıyla, Vizitör olarak görev yapan Burhan Ateş,

GÖZLÜK TAK DÜNYAYI KENDİ GÖZÜNLE GÖR sloganıyla, Vardiya Amiri olarak görev yapan Güvener Karacalı,

TAK GÖZLÜĞÜNÜ GÖZÜNE GÖZÜN KALSIN ÖZÜNE Yöresel dille yazılmış sloganıyla, Mansiyon ödülü kazanan İnşaat Bakım Çalışanı olarak görev yapan Murat Akbabaöz

yarışmaya katılan ve Kars Çimento Fabrikası’nda çalışan personellerin ve eşlerinin de katıldığı, sohbet ve bol muhabbetin yapıldığı yemekte hatıra fotoğrafları da çekilerek, çalışanlar bu başarılarından dolayı aileleriyle birlikte bir kez daha tebrik edildi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.