1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Erkeklerde Üçüncü, Kızlarda Altıncıyız
Erkeklerde Üçüncü, Kızlarda Altıncıyız

Erkeklerde Üçüncü, Kızlarda Altıncıyız

Kars ilinde yapılan sportif faaliyetler hakkında açıklamalarda bulunan Kars Gençlik ve Spor İl Müdürü Gürsel Polat, bu yıl itibariyle okul sporlarında 20 branşta il birinciliği hakkı kazanıldığını ve Türkiye Şampiyonası’na katılma hakkı elde edildiğini be

A+A-

Bunun yanı sıra 10 Kasım’da Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ölümünün 77. yıldönümü münasebetiyle düzenlenen Atletizm Türkiye Şampiyonası’na Kars’tan da 2 takımın katıldığını ifade eden Polat, “Bu müsabakalarda yıldız erkek takımımız 26 takımın içerisinde 3. olarak ilimize döndüler. Yine yıldız kız takımımız da bu müsabakalar sonucunda Atletizm Türkiye 6. olmaya hak kazandılar.” dedi.

Öte yandan spor faaliyetleri yanında gençlik merkezi faaliyetlerinin de devam ettiğinin altını çizen Kars Gençlik ve Spor İl Müdürü Polat, “Rutinin dışına çıkılarak gençlik merkezinde girişimcilik kursu açıldı ve bugün 30’un üzerinde gencimiz KOSGEB ile yapılan “Girişimcilik Kursu” neticesinde girişimcilik belgesi sahibi oldu. İlimiz ve ilçelerimizde yapımı devam eden spor tesislerinden de bahseden Polat, “Arpaçay ilçemizde 250 kişilik seyirci kapasiteli spor salonunun geçici kabulünü aldık ve Arpaçay halkımızın, gençliğimizin hizmetine açtık. Kağızman ilçemizde sentetik yüzeyli ışıklandırılmaları futbol sahasının çalışmaları devam ediyor ve geçici kabul aşamasında, Ankara’dan gelecek teknik heyetin incelemeleri sonrası bu tesisi de Kağızman halkımızın ve gençliğimizin hizmetine açacağız. Kars merkezinde de stadyum alanı olarak bilinen yerde atletizm pisti yapımı devam ediyor, buz pateni inşaatının yapım işi devam ediyor, havuzumuzun yapım işi devam ediyor ve bunun dışında Selim ilçemizde de sentetik yüzeyli futbol sahası yapım işi devam ediyor ve geçici kabul aşamasına gelmiş, gelecek teknik heyetin vereceği karar sonucu geçici kabulü yapılıp, Selim halkımızın ve gençlerimizin hizmetine sunulacaktır.” şeklinde konuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.