1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Utandıran izdiham
Utandıran izdiham

Utandıran izdiham

Kars'ta yaşayan bir işadamı yardım amacıyla margarin dağıtımına başlayınca yardım almaya gelenler izdihama neden oldu.

A+A-

Kars'ta hayırsever tüccar Mehmet Karakoç'un yaptığı margarin yardımı izdihama neden oldu. Birkaç paket yağ alabilmek için yardımın yapıldığı yere hücum eden çok sayıda kadın, bir an önce içeri girebilmek için birbirini ezdi.

 

Fenalık geçiren bazı kadınlar kahvehanelerde dinlendirilirken, yardımları dağıtan Mehmet Karakoç bu kadınlarla özel ilgilendi. Yardım malzemelerini kendi elleriyle dağıtan Karakoç, fenalık geçiren yaşlı kadınlara adreslerini vermeleri halinde yardımları evlerine teslim edebileceklerini söyledi. Karakoç, yardımları önceden belirlenen ailelere kimlik fotokopilerini alarak dağıttıklarını ve böylece kime ne kadar yardım verdiklerini takip ettiklerini belirtti. Karakoç ayrıca, her hafta bu tür yardımları yaptığını ve yapmaya da devam edeceğini de ifade ederek, “Bunu ben kendi gönlümden yapıyorum. Ne bir siyasi kaygım var ne de gösteriş. Gazetecileri bile aramıyorum ama sizler bu kalabalığı görünce kendiniz geliyorsunuz. İnsanları sevindirmek güzel bir duygu. Ben sadece yardım dağıtmıyorum. Birinin cenazesi olduğunda gidip mezarlarını bile kazıyorum. Kendimi hayra adamış biriyim.” dedi. 

 

Yardım dağıtılan işyeri önünde görevlilerde zor anlar yaşadı. Kadınları sıraya sokmaya çalışan görevliler akla karayı seçti.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.