1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Uluslararası yolda ‘bariyer’ sorunu çözüldü!
Uluslararası yolda ‘bariyer’ sorunu çözüldü!

Uluslararası yolda ‘bariyer’ sorunu çözüldü!

Türkiye ile Gürcistan’ı birbirine bağlayan Ardahan-Kars-Erzurum karayolu üzerinde bulunan Asri Mezarlık önündeki ‘bariyer’ sorunu çözüldü.

A+A-

Volkan KARABAĞ

Karayolları 18'inci Bölge Müdürlüğü, Kars'ta, Ardahan-Kars-Erzurum karayolu üzerindeki Asri Mezarlık’a yayaların rahat ulaşımı için yaya geçidi yapmış, yaya geçidinin boyaları çizmiş, ancak bariyerleri kaldırılmamıştı. Araçlardan inerek yaya geçidinden karşıya geçmek isteyenlerin karşılarına çıkan bariyer engelini aşamaması geçtiğimiz gün basında yer aldı. Bölgede inceleme yapan yetkililer, yaptıkları hatayı düzelterek, yaya geçidinde vatandaşlara engel olan bariyerleri kaldırdı.

Yaya geçidinin açılmasının çok iyi olduğunu ifade eden Veli Küçükdağ, “Asri Mezarlığına gidip gelmek isteyen veya tarım ve hayvancılıkla uğraşan vatandaşların yaya gidip gelmesi için yaya geçidinin açılması çok iyi oldu. Araç için de orta refüj yapılırsa daha iyi olur biz sürücüler dönüş yapabilmek için Subatan yoluna kadar gitmek zorunda kalıyoruz, bu da yakıt ve zaman kaybına neden oluyor.” dedi.

Yaya geçidini kullanan Tacettin Durmuş ise Ardahan-Kars-Erzurum kara yolunun aynı zamanda uluslararası bir yol olduğunu kaydederek, “Bu yol Gürcistan’a gitmek isteyen kişilerin kullandığı bir yol. Karayolları 18'inci Bölge Müdürlüğü’nün yaya geçidini yaparak boyaların çizildiğini ancak bariyerlerin kaldırılmadığı birkaç gün önce basında yer aldı. Basında bu konunun yer almasının ardından bariyerlere geçit yapıldı. İnşallah trafik ışıkları da konulur. Burası çok önemli bir yer, arkamızda Asri Mezarlık var, bazı zamanlar yoğun cenaze törenleri oluyor, kalabalık oluyor burası ve tehlike oluşturabiliyordu.” ifadesini kullandı.

uluslararasi-yolda-‘bariyer’-sorunu-cozuldu!-(1).jpguluslararasi-yolda-‘bariyer’-sorunu-cozuldu!-(2).jpguluslararasi-yolda-‘bariyer’-sorunu-cozuldu!-(3).jpguluslararasi-yolda-‘bariyer’-sorunu-cozuldu!-(4).jpguluslararasi-yolda-‘bariyer’-sorunu-cozuldu!-(5).jpguluslararasi-yolda-‘bariyer’-sorunu-cozuldu!-(6).jpguluslararasi-yolda-‘bariyer’-sorunu-cozuldu!-(7).jpguluslararasi-yolda-‘bariyer’-sorunu-cozuldu!-(8).jpguluslararasi-yolda-‘bariyer’-sorunu-cozuldu!-(9).jpguluslararasi-yolda-‘bariyer’-sorunu-cozuldu!-(10).jpguluslararasi-yolda-‘bariyer’-sorunu-cozuldu!-(11).jpguluslararasi-yolda-‘bariyer’-sorunu-cozuldu!-(12).jpguluslararasi-yolda-‘bariyer’-sorunu-cozuldu!-(13).jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.