1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. BBP Kars İl Başkanı Muhammet Karahal : 14 Eylül'de Kars halkını açılışa davet etti
BBP Kars İl Başkanı Muhammet Karahal : 14 Eylül'de Kars halkını açılışa davet etti

BBP Kars İl Başkanı Muhammet Karahal : 14 Eylül'de Kars halkını açılışa davet etti

Büyük Birlik Partisi (BBP) Kars İl Başkanı Muhammet Karahal, 14 Eylül günü yapılacak il başkanlığı binasının açılışına tüm Kars halkını davet etti.

A+A-

Volkan KARABAĞ

BBP MKYK üyesi Doğu Anadolu Bölge Sorumlusu Erol Hacigül Kars’a gelerek İl Başkanı Muhammet Karahal’ı ziyaret etti. Ziyarette 14 Eylül 2021 Salı günü Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Desteci’nin katılımıyla yapılacak olan parti binasının açılışı için yapılacak hazırlıklar görüşüldü.

Düzenlenen basın toplantısında BBP MKYK üyesi Doğu Anadolu Bölge Sorumlusu Erol Hacigül, partinin ülke genelinde büyük bir ivme kazandığını ifade edere Kars’ta da güçlü bir yapılanma içine girdiklerini söyleyerek, “Muhammet başkanın yeni atanması ve önümüzdeki Salı günü sayın genel başkanımızın Kars il teşkilatı için Kars’a gelecek olması nedeniyle bugün burada bir araya geldik. Partimizin yeni il başkanı Muhammet Karahal’a yeni görevinin hayırlı olması dileğinde bulunduk ve kendisine başarı dileklerimizi ilettik. Yeni başkanımdan Kars’ımıza ülkemize hayırlı hizmetler vermesini bekliyorum.” dedi.

Hacıgül, BBP’nin 29 senelik siyasi bir parti olduğunu anımsatarak, “Bu süre içinde çeşitli dönemlerde seçimlere girmiş ve seçimlerde de halkımızın teveccühlerine mazhar olmuş, çeşitli belediyeler kazanmıştır. Bugün Kars ilimizde il teşkilatımızla birlikte önümüzdeki seçimlerde inşallah hedefimiz Kars belediye başkanlığı almak, bu bölgede milletvekili çıkarmak ve belediye meclisinde söz sahibi olmaktır. Bu manada arkadaşlarımızda heyecan gördüm. Bu üstün gayret ve heyecanın devamını diliyorum. İnşallah bu heyecan üstün gayretleri bizlere belediye başkanlığını, milletvekilliğini ve meclis üyeliklerini getireceğine inanıyorum. Bu bölgede sevilen bir il başkanımız var, bölgeyi çok iyi tanıyan il başkanımız var çok iyi bir ekibi var, inandığımız değerlerin misyonunu bilen bir il başkanımız var. Bütün bunların yanında birlikte çalışacağı ekibi var. Biz bu ekiple beraber samimiyetle yola çıkıldığında başarılmayacak bir şeyin olmadığını görüyoruz. İnşallah başaracaklardır. Buradan bütün Kars halkına bizleri dinleyen, izleyen herkese Salı günü yapacağımız açılışımıza bekliyoruz. İnşallah bir arada BBP’nin hak ettiği yere gelmesini bekliyoruz. İnşallah il başkanımız, teşkilatımız hayırla vesile olur Kars’ımıza, ülkemize, milletimize, değerlerimize önemli katkıları olur.” şeklinde konuştu.

BBP Kars İl Başkanı Muhammet Karahal ise “Partimizin ilimizde güçlenmesi için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Tabi ki kazanmak istiyoruz. BBP, büyük bir geçmişi olan bir partidir. Allah’ın izniyle ekibimizle birlikte bu başarılara imza atacağız. Allah utandırmasın.” ifadesini kullandı.

baskan-karahal,-kars-halkini-davet-etti!-(3).jpgbaskan-karahal,-kars-halkini-davet-etti!-(4).jpgbaskan-karahal,-kars-halkini-davet-etti!-(1).jpgbaskan-karahal,-kars-halkini-davet-etti!-(2).jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.