1. HABERLER

  2. TURİZM

  3. Turizmde yenilikler konuşuldu
Turizmde yenilikler konuşuldu

Turizmde yenilikler konuşuldu

Kars Valiliği Toplantı Salonu'nda düzenlenen toplantıda bir araya gelen KARTAB üyeleri, tarihi ve turizm zengini Kars'ta yapılacak yenilikleri masaya yatırdılar.

A+A-

Kars Kültür ve Turizm Altyapı Hizmet Birliği’nin 2010 yılı Kasım ayı olağan Meclis toplantısı Vali Yardımcısı Murat Demirci başkanlığında Valilik Toplantı Salonu'nda yapıldı.

 

Toplantıya Birlik üyelerinden, Sarıkamış Kaymakamı Erdoğan Turan Ermiş, Sarıkamış Belediye Başkan Vekili Hüseyin Çelik, Çamkar Hotel ve Toprak Hotel işletmecileri, İl genel Meclis üyeleri ve Sarıkamış Belediye meclis üyeleri ile Sarıkamış’ın Alisofu, Hamamlı ve Yağbasan Köyü Muhtarları katıldı.

 

Toplantıda Birlik Saymanı Haydar Ali Altıngünlü tarafından Meclise, Birliğin 2011 yılı tahmini Bütçesi, SARKAY adlı projeyle Sarıkamış kayak pistlerinin elektrik hattı ve yürüyen bant projesinin hazırlanması sunuldu. Ayrıca, Kars Kültür ve Turizm Altyapı Hizmet Birliğinin 2010 yılındaki çalışmalarını içeren faaliyetlerden olan Kars Tanıtım Filmi ile ilimizdeki Tarihi binaların tanıtım amaçlı yaptırılan Kültür varlıkları tanıtım tabelalarını içeren faaliyetler iletildi.

 

Birlik Encümenleri tarafından Sarıkamış Turizm merkezindeki projelerle ilgili ihtiyaç duyulan ve yapılması öngörülen çalışmalar Mecliste görüşüldü.

 

Vali Yardımcısı Murat Demirci, Sarıkamış’ın Turizm ve Kültür açısından önemli bir noktada olduğunu ve bu konuda birliğe ait yeni projelerin hazırlandığı ve bu projelerin bir an önce hızlandırılarak faaliyete geçirileceğini dile getirdi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.