1. HABERLER

  2. TURİZM

  3. Turizmcilerin yüzü gülüyor
Turizmcilerin yüzü gülüyor

Turizmcilerin yüzü gülüyor

Kars Otel ve Lokantacılar Derneği (KARSOD) üyesi turizmciler, turizm haftasını değerlendirdiler ve Kars’ın turizm alanında önünün açık olduğunu söylediler.

A+A-

Haftanın başlangıcında KARSOD üyelerinin çiçekli ziyaretiyle düşüncelerini dile getiren Vali vekili Ünal Coşkun, “Sarıkamış’taki otelcilerimiz memnun kaldılar. Kars kış çok olduğundan Türkiye’de mutlu olan bölgelerden biriydi. İnşallah yaz sezonu da tarih turizmi, ilaç turizmi açısından iyi ve bereketli geçer. Kars’ta otelcilerimiz, işletmecilerimiz çok memnun olurlar. İyi bir sezon geçirdikleri için yüzleri güler, tebessüm ederler, mutlu bir yıl geçirirler.”

KAZEVİ İŞLETMECİSİ NURAN ÖZYILMAZ:

Kars turizmine daha iyi hizmetler, daha iyi ses getiren kampanyalar, etkinlikler düzenlemeliyiz. Kars halkı için turizm haftasının daha iyi bilinçli kutlanmasını isteriz. Sessiz olunmamalı, etkinlikler yapılmalıdır. Kars Turizm Haftasını kutluyorum.

KARABAĞ OTEL İŞLETMECİSİ MİKAİL ALTUN:

Turizm Haftasının tüm Kars halkı için hayırlı, uğurlu olması dileğiyle. İnşallah önümüzdeki yıl daha iyi bir organizasyonla karşınıza çıkarız.

AYTAÇ TOPTAŞ:Kafkas Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu turizm programlarında öğretim görevlisiyim.Bu sene 36’ncı kutlanan Turizm Haftası etkinliklerine Kafkas Üniversitesi Rektörünün talimatıyla biz ve öğrencilerimiz katılmış bulunuyoruz. 15-22 Nisan Turizm Haftasının bütün Kars halkına hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum. Aynı zamanda Kars’ın plakası da 36, bunun uğur getireceğine inanıyorum.

ÇETİN KOÇYİĞİT: Kafkas Üniversitesi Meslek Yüksekokulunda Öğretim Görevlisiyim.15-22 Nisan tarihleri arasında kutladığımız turizm haftası Kars’ımıza hatta ülkemize bol kazançlı bir dönem getirmesini diliyorum. Ayrıca turizm adına Kars’ta yapılması gereken birçok yatırım var. Bu yatırımların bir an önce hayata geçirilip turizm gelirlerimizi daha fazla arttırmayı umuyorum. Kars’ta Turizm Haftasını seviyor kesinlikle ama tam anlamıyla memnun olduğumuz söylenemez çünkü çok eksiğimiz var. Yatırım çok ancak bunları hayata geçirecek politikalar yok. İnşallah en kısa zamanda bunları da uygulayacağız.

ADEM EBİNÇ / SİM-ER OTEL MÜDÜRÜ: Turizm Haftasını kutlamak için burada bulunuyoruz. Tüm Kars halkının vatandaşlarımızın turizm haftasını kutlar, önümüzdeki yıllarda daha fazla kazanç ve mutluluk getirmesini dilerim. Yerel yönetim ve kamu kuruluşları ile bire bir görüşüp turizm potansiyelini yükseltmesi ve gelişmesi için çalışmalarımız olmakta.

CEMAR SARIKAMIŞ TOPRAK OTEL GENEL MÜDÜRÜ DURMUŞ AKÇAY: Turizm Haftasının Kars halkı için ve tüm insanlarımız için bütün içtenliğimle sağlık mutluluk kazanç getirmesini diliyorum. Ve bundan sonra gelişmekte olan Kars turizminin iyi bir bahar ve dolu temennilerle geçmesini dilerim.

BİLAL KIZILDENİZ / BÜYÜKKALE OTEL MÜDÜRÜ: Turizm Haftasını tüm Kars halkına armağan ediyoruz. Bu haftanın tüm Kars halkı tarafından güzel ve iyi geçmesini diliyorum. Kars turizmi çok başlangıç aşamasında görüyorum. Bütün Kars işletmeciler ve otelcileri olarak bunu en iyi yerlere getirmeyi planlıyoruz.

YAVUZ BİLDİK / SARIKAMIŞ BİLDİK OTEL MÜDÜRÜ: Turizm haftasının 36 Kars plakasıyla tesadüf olması çok güzel durumdur. Kars turizmi özellikle kayak turizmi ağırlıklı olduğu için bu yönde alternatifler çoğaltılması yönünden çok iyi çalışmalar yapılması lazım. Sarıkamış doğumluyum 13 yaşında bu mesleğe başladım sonra başka tarafa yöneldim ancak tekrar bütün birikimle eski işime döndüm. Sarıkamış’a bütün birikimlerle geldim. Elimde belki bir şey kalmadı ama Kars benim her şeyim inşallah daha iyi işler yapma fırsatımız olacak. Herkesin turizm haftasını kutluyorum.

KARSOD BAŞKANI HALİT ÖZER: Bizim memleketimiz bitmez tükenmek bilmeyen bir turizm deryasına sahiptir. Öncelikle bu memlekette yaşama sevinci içerisindeyiz. Buradan herkesin Turizm Haftasını kutlarım. Kars’ta turizm destinasyonunun fazla olmasıyla insanlarımız böyle kültür turizmiyle, inanç turizmiyle, doğa turizmiyle, kış turizmiyle çeşitli olanaklara sahip bir şehirdir. Bu hafta Turizm Haftası büyük bir coşku ile heves ile heyecanla kutlanıyor. Kültür Turizm Bakanlığının hazırlamış oldukları 36 .ıncı Turizm Haftası etkinlikleri ve Kars’ın plakasının da böyle olması güzel bir tesadüf olmuştur.

İLHAN ÖZBİLEN / SARIKAMIŞ BELEDİYE BAŞKANI: Kars artık turizme hazır. İl ilçe bazında çalışmalar yapılıyor. Bunu devamlı dile getiren medyaya teşekkürlerimizi sunarız. Bölgemizdeki bu güzellikleri Türkiye’ye tanıtanda sizlersiniz.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum