1. HABERLER

  2. TURİZM

  3. Turizm Meclisi toplandı
Turizm Meclisi toplandı

Turizm Meclisi toplandı

Kars turizmin masaya yatırıldığı programda, Kars Kültür ve Turizm İl Müdürü’nün mekanda bulunmasına rağmen yayına alınmaması tepki topladı.

A+A-

TRT’nin Turizm ve Belgesel Kanalında, “Turizm Meclisi” adlı bu haftaki programını Kars’ta gerçekleştirdi. Canlı olarak yayınlanan ve yaklaşık 3,5 saat süren programda turizm sektörü temsilcileriyle Kars’ın turizmi masaya yatırdı. Sorunlar yetkili ağızlardan dile getirilerek ve çözüm yolları arandı.

 

Programın yapım ve yönetimi TRT İzmir Televizyonu’dan Metin Aydın, Erhan Taşdemir ve Gürkan İlçi’nin üstlendiği ve sunuculuğunu ise Avrupa-Türkiye Turizm İş Konseyi Başkanı ve TUI AG Türkiye Temsilci Hüseyin Baraner yaptı.

 

TRT Turizm ve Belgesel Kanalı’nda her hafta Cumartesi günleri canlı olarak yayınlanan “turizm meclisi’ programı (Kümbet Camii) 12 Havariler Kilisesi önünde gerçekleştirildi. Yayın öncesi mekanda bulunmasına rağmen programa alınmayan İl Kültür ve Turizm Müdürü Hakan Doğanay’ın turizmde birinci ağız olmasına rağmen programa alınmaması tepki topladı. Programa; Vali Ahmet Kara, Belediye Başkan Yardımcısı Cihangir Umurbek, Kars Kuzey Doğu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yücel Sezer, Erzurum Kış Oyunları Genel Koordinatörü Bekir Korkmaz, Toprak Otel Genel Müdürü Mustafa Tuncay Marlalı, Simer Otel Müdürü Mustafa Ebinç, Kar’s Otel Müdürü Halit Özer, Kaz Evi Sahibi Nuran Özyılmaz, Van Kültür ve Turizm Müdürü Salih Tatlı, TURSAB Kültür Komitesi Üyesi Yasemin, Kars Arıcılar Birliği Başkanı Soner Akad, Van, Ağrı ve Doğubeyazıt’tan turizm işletmecileri katıldı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.