1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Tren yolunda menfez yapıldı yol açılmadı
Tren yolunda menfez yapıldı yol açılmadı

Tren yolunda menfez yapıldı yol açılmadı

Dokuz yıldan bu yana köylerinin yolundan geçen demiryolu nedeniyle, aynı sıkıntıları yaşadıklarını gazetemize dert yanan vatandaşlar, BAYÇEL - Bayburt Gurubunun menfezi yaptığını fakat yolu açmadığını söylediler.

A+A-

Tren yolu üzerine yapılan menfezin altından köye bağlantı yolunun bir türlü açılmadığını dile getiren köy ihtiyar heyeti adına gazetemize açıklamada bulunan Aza Gencay Günana, muhatap bulamadıklarından dert yandı.

5 aydan beri İl Özel İdaresi ile köyleri arasında mekik dokuduklarını gazetemize açıklayan Günana: “2019 yılından beri yaklaşık 9 yıldır aynı sorunu yaşıyoruz. 5 ay önce tren hattı üzerine menfez yapılmış fakat yol bir türlü açılmıyor. BAYÇEL - Bayburt Gurubunun yapması lazım. Böylece bıraktılar. İl Özel İdaresine gittik, bizi Demir Yolarlına yönlendirdiler. Onlarda tekrar bizi İl Özel İdaresine geri yönlendirdiler. Kime gittikse ‘yapacağız’ dediler ama yapmadılar. Tren her gün 4 defa geçiyor. Köy halkı, araçlarımız ve hayvanlarımız ile birlikte rayların üzerinden geçmek zorunda kalıyoruz. Araçlarımız raylar üzerinden geçemiyor. Menfez yapılmış fakat yol yapılmamış. Kısa bir zamanda yapılabilir. Kış geliyor daha da yapılmaz ve bir daha yaz ayını mı bekleyeceğiz.”dedi.  

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.