1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Ahmet Arslan ile Yunus Kılıç birbirine düşmedi!
Ahmet Arslan ile Yunus Kılıç birbirine düşmedi!

Ahmet Arslan ile Yunus Kılıç birbirine düşmedi!

Arslan partisinin düzlediği Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısında yaptığı konuşmada söylentilere açıklık getirdi.

A+A-

Tacettin DURMUŞ  

Milletvekilimiz Yunus Kılıç’ın oğlu Emrecan’ı evlendirmesi nedeniyle bir süre bir araya gelemediklerini belirten Arslan, Yunus Kılıç ile birbirimizi tamamladıklarına vurgu yaptı.

Arslan ile Yunus Kılıç’ın ortak paydasının bu millete ve Kars’a hizmet olduğun da altını çizen AK Parti Kars Milletvekili Ahmet Arslan: “Milletvekilimiz Yunus Kılıç, oğlu Emrecan’ı evlendirdi. Allah hayırlı uğurlu etsin. Rabbim mesut bahtiyar etsin. Allah onları ömür boyu bahtiyar, bir yastıkta ihtiyar etsin. Yunus Hoca oğlunun düğün işleri ile uğraşırken ben de tek başıma işlerimle meşgul oldum ve bir süre bir araya gelemeyince birlikte de görülmedik. Sonra baktık ki, haberler geliyor ve deniliyordu ki ‘Ahmet Arslan ile Yunus Kılıç 8 yıldır biri birlerine düşmemişlerdi. Her hale artık birbirlerine düştüler” denildi. Biz bu millete hizmet etmek için büyük bir sorumluluk aldık. İkimiz de kendimizi bilen ve bu millete hizmet etmenin ne kadar kutsal olduğunu bilen insanlarız. Allah’ın izniyle böyle düşünenleri hiçbir zaman sevindirmeyeceğiz. Bazen beraber bir araya gelip, omuz omuza verip bir işi takip ediyoruz. Bazen de bir birimizden haberdar olarak başka bir işi takip ediyoruz ve etmeye de devam edeceğiz. Ama bilesiniz ki, Ahmet Arslan ve Yunus Kılıç’ın ortak paydası bu hizmete hizmet etmektir. Ben biraz yaşlı olduğum için O’nun abisiyim. Abi - kardeş olarak bu böyle devam edecek. Siyasetimiz bitse de bu kardeşliğimizi devam ettir ececeğiz. Bunu yaparken de sadece iki milletvekili olarak kimse düşünmesin bizi. Biz tüm AK Parti Kars il teşkilatları olarak, İl Genel Meclis Başkanımız, il ve ilçe başkanlarımız, belediye başkanlarımız, kadın ve gençlik kolları başkanlarımız, belediye başkanlarımız, tüm meclis üyelerimiz, mahalle ve köy temsilcilerimiz ile birlikte bir ekip olduğumuzu her kes bilmelidir. Ve her biri bizim için çok değerlidir.”dedi.   

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.