1. HABERLER

  2. EKONOMİ

  3. TKDK proje kabulüne başladı
TKDK proje kabulüne başladı

TKDK proje kabulüne başladı

TKDK Kars İl Koordinatörlüğü 1 Eylül 2010’dan itibaren şartlı Proje başvuru kabulüne başladı. Proje kabulü için son başvuru tarihi 30 Kasım 2010 olarak belirlendi.

A+A-

TKDK Kars İl Koordinatörlüğü’nden yapılan açıklamada, “Bu süre içerisinde proje hazırlayıp sunmayı düşünen potansiyel başvuru sahipleri için büyük önem arz eden hususlar mevcuttur. Desteklenecek yatırım alanları kapsamında hazırlanmış veya hazırlatılmış olan projeler başvuru sahibi tarafından bizzat Kars İl Koordinatörlüğü’ne teslim edilmelidir. Başvuru sahiplerinin İl Koordinatörlüğü’ne sunacakları projenin de içinde bulunduğu Başvuru Paketi’nde yer alması gereken Başvuru Formu ile İş Planı, Kurumun resmi internet sitesi olan www.tkdk.gov.tr adresinden temin edilebilmektedir.” denildi.

 

Açıklamada daha sonra şu ifadelere yer verildi:

 

“Potansiyel Faydalanıcılar ve Başvuru sahipleri ek bilgi taleplerini, İl Koordinatörlüğü bünyesinde kurulmuş olan Yardım Masası’na şahsen, yazılı ya da sözlü olarak; e-posta, posta, faks veya telefon aracılığıyla iletebilirler. Bilgi talepleri başvuru paketi hazırlama ve genel olarak süreçle ilgili olmalıdır. Bununla beraber, hangi yatırımı yapmanın daha iyi olacağı, başvuru paketinin veya iş planı ve eklerinin doldurulması vb. konularda gelen yardım talepleri cevaplandırılmayacaktır. TKDK hiçbir danışman kişi veya kuruluş ile işbirliği içerisinde değildir ve proje hazırlığı konusunda hiçbir kişi veya kuruluşa yönlendirme yapmamaktadır. Projelerin son kabul tarihi 30 Kasım 2010 saat 17.00 olup bundan sonra gelen başvurular kabul edilmeyecektir. Başvuru sahibi proje sunacağı yatırım alanı ile ilgili şartları ve kuralları içeren başvuru çağrı rehberlerini İl Koordinatörlüğü’nden ücretsiz olarak temin edebilir.”

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.