1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Tekerlekli Sandalye Hediye Etti
Tekerlekli Sandalye Hediye Etti

Tekerlekli Sandalye Hediye Etti

İlim Yayma Cemiyeti öğrencileri Dolunay Derneği'ne tekerlekli sandalye hediye etti...

A+A-

İlim Yayma Cemiyeti  Özel  Ömer Nasuhi Bilmen Yüksek Öğrenim Erkek Öğrenci Yurdu Sosyal Duyarlılık Kulübü öğrencileri kedi aralarında topladıkları parayla satın aldıkları tekerli sandalyeyi Dolunay Derneği'ne hediye etti.

Öğrenciler, Yurt Müdür yardımcısı Senan Ulusoy ile birlikte Dolunay Derneği'ne giderek, aldıkları tekerli sandalyeyi Dolunay Derneği Başkan yardımcısı Engelliler Birim Başkanı Faruk Ocak'a teslim etti.

 

Özel Ömer Nasuhi Bilmen Yüksek Öğrenim Erkek Öğrenci Yurdu Müdür yardımcısı Senan Ulusoy, "Yurdumuzun Sosyal Duyarlılık Kulübü öğrencileriyle bir çalışma yaptık. Öğrencilerimiz kendi aralarında para topladılar ve bizlerinde desteği ile bir adet tekerlekli sandalye aldık. Bunu da Dolunay Derneği Başkanı Bahattin Şeker'in de öncülüğünde Dolunay Derneği'ne hediye ettik. Dolunay Derneğinin çalışmalarını büyük bir beğeniyle takip ediyor ve beğeniyoruz. Kendilerine teşekkür ediyoruz." dedi.

 

Dolunay Derneği Başkan Yardımcısı Engelliler Birim Başkanı Faruk Ocak da, "Ömer Nasuhi Bilmen Yüksek Öğrenim Erkek Öğrenci Yurdu Sosyal Duyarlılık Kulübü öğrencilerine ve çalışanlarına, yetkililerine çok çok teşekkür ediyoruz. Bu tekerlekli sandalyeyi bağışlamalarıyla bir engellinin ayakları olmaya adım attılar. Allah sizlerden razı olsun. İnşallah Allah da sizlerin önüne çıkabilecek engelleri kaldırır." diye konuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.