1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Tebrikler Çelik Başarı
Tebrikler Çelik Başarı

Tebrikler Çelik Başarı

Kars Özel Çelik Başarı İlköğretim Okulu öğrencisi Damlanur Yıldız 500 tam puan alarak Türkiye birincisi oldu.

A+A-

Çelikler Et Kombinası bahçesindeki Özel Çelik Başarı İlköğretim Okulu’nda düzenlenen programda SBS’de Türkiye birincilerinden Damlanur Yıldız’a, Kars Ardahan Iğdır Vakfı Başkanı Karslı İşadamı Turan Çelik bir adet diz üstü bilgisayar hediye etti.

 

Kars Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, İşadamı Turan Çelik, Özel Çelik Başarı İlköğretim Okulu Müdürü Hikmet Ayrıbaş, Kombina Müdürü Emin Yeşilbağ, öğretmenler ve Damlanur Yıldız’ın ailesi katıldı.

 

Burada bir konuşma yapan okul müdürü Hikmet Ayrıbaş, okulun bugüne kadarki başarılarından söz ederek, “Üç yıllık geçmişi olan okulumuz 2007–2008 yılından itibaren Kars’a ilkleri yaşatmıştır. Birinci yılında Mertcan Aslanoğlu 500 tam puanla OKS’de Türkiye birincisi olarak İstanbul Bahçeşehir Kolejine yerleşmiştir. Aynı yıl 497 puanla Barış Gülbaz Ankara Atatürk Anadolu Lisesi’ne, diğer öğrencilerimizin tamamı çeşitli Fen ve Anadolu liselerine yerleşmiştir. 2008–2009 yılında yine yüzde 100’lük başarı elde edilerek 488 puanla Uğurcan Yılmaz Kars ikincisi olarak Ankara Atatürk Anadolu Lisesi’ne diğer tüm öğrencilerimiz ise Ankara, İzmir, Erzurum’da çeşitli Fen ve Anadolu liselerine yerleşmişlerdir. 2009-2010 yılında yine gelenek bozulmamış ve Damlanur Yıldız 500 tam puan alarak Türkiye birincisi olmuştur. Çok yüksek puan alan diğer öğrencilerimizle okul başarımız 470 civarındadır. Başarımız her yıl katlanarak devam edecektir.” dedi.

 

İşadamı Turan Çelik de, Özel Çelik Başarı İlköğretim Okulu’nun Kars’ta böylesine önemli başarılara imza atmasından duyduğunu memnuniyeti dile getirdi. Çelik, “Öğrencilerimizle ve ve öğretmenlerimizle gurur duyuyorum. Kars’ta eğitim seviyesinin yükselmesi anlamında verilen mücadelelerin her zaman üst sıralarda olmasını temenni ediyorum. Okulumuz her geçen gün daha da önemli başarılara imza atmaktadır. Ben buradan hem öğrencimizi hem de ailesini kutluyorum.” şeklinde konuştu.

 

Kars Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş ise, Kars’ın adının özellikle de eğitim alanında başarılarla duyurmasının önemine vurgu yaptı. Başkan Bozkuş, okulun bahçesinin ve yolunun iyileştirilmesi içinde ne gerekiyorsa yapılacağı sözünü verdi.

 

SBS’de Türkiye birincileri arasında yer alan Damlanur Yıldız, başarısını düzenli ve planlı çalışmaya borçlu olduğunu söyledi. Emeği geçen herkese teşekkür eden Yıldız, hiç zorlanmadan bütün soruları rahatlıkla çözüğünü de sözlerine ekledi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.