1. HABERLER

  2. EKONOMİ

  3. "Tarafsız değerlendireceğiz"
Tarafsız değerlendireceğiz

"Tarafsız değerlendireceğiz"

SERKA Genel Sekreteri Dr. Hüseyin Tutar: SERKA uzmanları, Küçük ve Orta Büyüklükteki İşletmeler ile Küçük Ölçekli Altyapı Projeleri hakkında İl Genel Meclisi Üyelerine bilgi verdi.

A+A-

İl Genel Meclisi Toplantı Salonu'nda düzenlenen bilgilendirme toplantısına İl Genel Meclisi Başkanı Muzaffer Yağcı ile İl Genel Meclisi üyeleri katıldı.

 

Toplantıda konuşan SERKA Genel Sekreteri Dr.Hüseyin Tutar, İktisadi Gelişme Mali Destek Programı için başvuruların 6 Aralık'ta sona ereceğini hatırlattı.

 

Kurulduktan sonra çok kısa süre içerisinde teklif çağrısına çıkan birkaç ajanstan birinin de SERKA olduğuna dikkat çeken Tutar, "12 milyon TL'lik bütçe için başarılı projelerin sunulması gerekiyor. Ağrı, Ardahan, Iğdır ve Kars'ı kapsayan Serhat illerinden başarılı projeler ortaya çıktıkça biz de SERKA olarak daha fazla bütçe talebinde bulunacağız. Projeleri objektif bir şekilde değerlendirileceğiz. Serhat illerini hep birlikte kalkındıracağız" dedi. Tutar'ın konuşmasının ardından SERKA uzmanı Musa Erdal, Meclis üyele-rine program hakkında bilgi verdi.

 

SERKA'nın 20 Ekim 2010 tarihinde yaptığı İktisadi Gelişme Mali Destek Programı Teklif Çağrısı 6 Aralık 2010 tarihinde sona erecek.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.