1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Tanju Çelik Başarı'da
Tanju Çelik Başarıda

Tanju Çelik Başarı'da

Özel Çelik Başarı, ünlü futbolcu Tanju Çolak’ı ağırladı...

A+A-

Türkiye’nin ünlü futbolcularından Tanju Çolak, Sarıkamış Şehitlerini Anma programı kapsamında geldiği Kars’ta Özel Çelik Başarı İlkokulunu ziyaret etti. Çolak, öğrencilerin tuttukları takım formalarını imzalayarak hatıra fotoğrafları çektirdi.

Burada gazetecilere açıklama yapan Çolak, “Sarıkamış şehitlerinin 100. yılı anma törenlerine katılmak için Kars’a geldim. Spor bakanlığının düzenlemiş olduğu bir organizasyon var ve bende özel sporcular federasyonunun davetlisi olarak burada bulunuyorum. İyi ki gelmişim çünkü; bu güzel insanlarla kucaklaştım ve çocuklarla sohbet ettim. Onları mutlu ettik, imzalar verdik, onlarla sohbet ettik. Amaç çocuklarımızı mutlu etmek diğer amaç ise şehitlerimizi anmak. Allah rahmet etsin diyoruz. Mekânları cennet olsun. Bu insanlar için bu okulu ziyaret ettik. Okulun farkını, güzelliğini gördük ama daha suyunu içmedik o ayrı bir konu.” dedi. Çolak’a okul yönetimi tarafından hazırlanan kete, çeçil ve kaşar peyniri ikram edildi.

Tanju Çolak’ın ziyaretinden çok memnun kaldığını belirten Okul Kurucusu M .Hanifi Yılmaz, “Bu tür etkinliklerle öğrencilerimizi mutlu ettiğimizi düşünüyoruz. Öğrencilerin moral ve motivasyonlarını artırmayı planlıyoruz.” dedi

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.