1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Öğrencilere Emniyetten Ödül
Öğrencilere Emniyetten Ödül

Öğrencilere Emniyetten Ödül

Digor’da öğrenciler Emniyet tarafından ödüllendirildi...

A+A-

Digor İlçe Emniyet Amirliği koordinesinde yürütülmekte olan, Güvenli Hayat, Güvenli Gelecek İçin Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı (ÇOGEP) kapsamındaki “Emniyetteyiz 2” projesinde yer alan, Digor Atatürk Ortaokulu 8.Sınıf öğrencilerine yönelik hazırlanan “Seviye Tespit Sınavı”nda başarılı olan öğrenciler, Emniyet Amirliğince ödüllendirildi.

İlçe Emniyet Amiri Aydın Alaca ve emniyet personelin katıldığı ödül töreninde, sınavda başarılı olan 6 öğrenciye, tablet ve kol saati hediye edildi. Programda, doğum günleri 31 Aralık olan 3 öğrenci için de sürpriz yapılarak, doğum günü pastası kesildi. Projede matematik öğretmeni olarak görev yapan Zahide Şüheda Atlı, öğrencilerin doğum günlerini takip ederek program düzenleyen ilçe emniyet amirliği personeline, gösterdikleri incelikten dolayı, öğrencileri adına teşekkürlerini iletti.

Programda görüşlerini dile getiren öğrenciler, Emniyet Amirliğinin kendilerine verdiği desteklerden ve başarılı öğrencileri yalnız bırakmamasından dolayı şükranlarını dile getirdiler.

Ayrıca; projede yer alan 25 öğrenci, İlçe Emniyet Amiri Aydın Alaca ile birlikte, kaymakam İsa Polat’ı makamında ziyaret ederek yeni yılını kutladılar. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Polat, 8.sınıf öğrencilerin zorlu bir süreçten geçtiğini ve geleceğin temellerinin atılacağı bu dönemin çok iyi değerlendirilmesi gerektiğini vurgulayarak, ziyaretin anısına öğrencilere birer kitap hediye etti.

Kars İl Emniyet Müdürlüğü, geleceğin teminatı olan çocuklara ve gençlere, başarılı bir eğitim hayatı dileğinde bulundu.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.