1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Serka takvimi açıkladı
Serka takvimi açıkladı

Serka takvimi açıkladı

SERKA ve KOSGEB’in işbirliğiyle Aralık ayında düzenlenecek olan “Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi” takvimi açıklandı. Eğitimler dört ilde farklı tarihlerde yapılacak.

A+A-

Serhat Kalkınma Ajansı (SERKA) ile Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı’nın (KOSGEB) işbirliğiyle düzenlenecek olan Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi 2 Aralık 2011 tarihinde başlayacak. SERKA’nın vereceği 60 saatlik ücretsiz eğitime katılanlar, girişimcilik desteği için KOSGEB’e başvuru hakkı kazanacak. Başvuruları başarılı bulunan girişimciler, 27 bin TL’ye kadar hibe, 70 bin TL’ye kadar da faizsiz kredi almaya hak kazanacak. 2Kasım 2011 tarihinde başlayan başvurular, 30 Kasım 2011 tarihinde sona erecek.

Uygulamalı Girişimcilik Eğitimleri Kars’ta 02-18 Aralık 2011 tarihleri arasında, Ardahan’da 04-21 Aralık 2011 tarihleri arasında, Ağrı’da05-22 Aralık 2011 tarihleri arasında ve Iğdır’da da07-26 Aralık 2011 tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Deneyimli eğitimciler tarafından Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi’ne tabi tutulan katılımcılardan başvuruları başarılı bulunan girişimciler KOSGEB desteğiyle iş kurabilecekler.

Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi’ne başvuruda bulunmak isteyenler, başvuru yerleri ile eğitim takvimini www.serka.org.tr adresinden öğrenebilirler.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.