1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Serhat TV Ulusal Yayına Başlıyor
Serhat TV Ulusal Yayına Başlıyor

Serhat TV Ulusal Yayına Başlıyor

Kars’ın ilk ve tek televizyon kanalı Serhat TV çok yakında ulusal yayın hayatına başlıyor.

A+A-

1993 yılında Doğu Anadolu ve Kars’ın ilk bölgesel kanalı Serhat TV kurucusu Naif Alibeyoğlu, yine bir ilke imza atarak, Kars’ın ilk ve tek Kanalı Serhat TV’yi, 2015 yılının Şubat ayında, Ulusal yayında hayata geçiriyor.

24 saat yayın yapacak olan Serhat TV’nin, başta Kars, Iğdır ve Ardahan İllerinin en güçlü haber ve program kanalı olacağını söyleyen Serhat TV Genel Yayın Koordinatörü Alican Alibeyoğlu, yakında Ulusal yayın hayatına başlayacak olan kanallarının medyaya yeni bir ses ve yeni bir soluk getireceğini ifade etti.

Alibeyoğlu, açıklamasına şöyle devam etti, “Kanalımız bünyesinde birçok yenilikleri barındırıp, güçlü ve yeni kadromuzla da yayın kalitemizi en üst zirvelere taşıyacağız. Gün içinde haber ve programlarımızla yayın yapacak olan kanalımız, Kars medyasının güçlenmesinde önemli bir rol oynayacaktır. Başta Kars olmak üzere Bölgemize hayırlı olmasını diliyorum.”

Türkiye’nin ekonomideki lokomotiflerinden biri olan Kars’a kazandırdığımız kanalımızla ekonomiye yön verenlerin bir araya getirileceği çok özel ve çok güzel programlarla ekranlarınızda olacağız. Kanalımızın Kars’a ve bölgemize yön vereceği inancındayım,

Bölge’de özel televizyon kanallarına bir yenisi daha eklendi.

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu’ndan (RTÜK) onay alan Serhat TV, Şubat ayı sonuna doğru TÜRKSAT 4 A üzerinden yayınlarına başlıyor.

Deneyimli bir kadroya, genç yeteneklerin de ilave edileceğini belirten Alibeyoğlu, "Araştırmacı, sorgulayıcı haber programlarımıza hasret kalan tüm vatandaşlarımızla ulusal yayında buluşacağımız için heyecanlıyız." dedi.

Alibeyoğlu, Kars, genelinde en iyi teknik donanım, en iddialı kadro ve en iddialı haber programları ile halkımızın beğenisini kazanmayı hedefliyoruz.” şeklinde konuştu.

Serhat TV’nin, herhangi bir şeye bağlı olmadan, tam bağımsız, araştırmacı ve sorgulayıcı bir yayıncılık ilkesi izleyeceğini belirten Alibeyoğlu, “Hedefimiz, uluslararası gazetecilik kuralları çerçevesinde doğru, hızlı ve güvenilir bir yayıncılık yapmaktır. Haber ağırlıklı yayınlarımız içerisinde sadece siyasi değil, ekonomik, sosyal, kültürel, sağlık ve spor alanlarında en doğru, en taze haberleri vermek ve tarafsız bir duruş sergileyerek yurt içi ve yurt dışındaki izleyicilerin güvenini kazanmaktır.” açıklamalarında bulundu.

Not: Frekans bilgilerimizi www.serhattv.com.tr’yi takip ederek alabilirsiniz…

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum