1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Şampiyon Digor Gençlikspor
Şampiyon Digor Gençlikspor

Şampiyon Digor Gençlikspor

Kars’ın Digor İlçesi Dağpınar Beldesi’nde Belediye Başkanlığınca organize edilen futbol turnuvasının şampiyonu Digor Gençlikspor oldu.

A+A-

Temelinde gençlerin kaynaşması ve tanışması ile birlikte dostluk ve arkadaşlık bağlarının güçlendirilmesini amaçlayan Futbol Turnuvasına Digor merkez ve köylerinden 10 takım katıldı.

Profesyonel hakemlerce yönetilen maçlar sonucunda turnuvanın başından beri favori olan Digor Gençlikspor şampiyon olarak kupayı aldı.

 

Kupa törenine Barış ve Demokrasi Partisi (BDP) Merkez Yürütme Kurulu üyesi, Digor, Kağızman ve Dağpınar Belediye Başkanları ve çok sayıda davetli katıldı.

 

Törenin ardından kupayı alan Digor Gençlikspor oyuncuları ilçe merkezinde zafer turu attı.

 

Digor Gençlikspor’un başarılı oyuncusu Celal Cihangir, “Şampiyonluk kupasını; bizden desteğini esirgemeyen taraftarımıza ve Digor halkına armağan ediyoruz.” dedi.

 

Cihangir daha sonra Digorlular adına kupayı Belediye Başkanı Av. Muzaffer Kutay’a teslim etti.

 

Digor Belediye Başkanı Av. Muzaffer Kutay da, Digor halkını sevindirdikleri için Digor Gençlikspor oyuncularına teşekkür ederek, “Turnuvaya katılan bütün takımlar bizim takımımızdır. Centilmence mücadele eden tüm takımlarımızı yürekten kutluyorum. Bu tür turnuvaların amacı; barışı, dostluğu, kardeşliği sağlamaktır. Birlik ve beraberlik ruhunu pekiştirmektir. Bu vesile ile turnuva amacına ulaşmış olup emeği geçen herkese sonsuz teşekkür ederim.” diye konuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.