1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Rotary Parkı Açıldı
Rotary Parkı Açıldı

Rotary Parkı Açıldı

Kars Rotary Kulübü tarafından ilimiz Yusufpaşa Mahallesi'nde bulunan park alanı yeniden düzenlenerek hizmete açıldı.

A+A-

Kars Rotary Parkı’nın açılışı, Kars Vali Yardımcısı Faruk Ekiz ve Rotary 2430 Bölge Guvernörü Murat Öz tarafından yapıldı.

Vali Yardımcısı Faruk Ekiz, şehrimize güzel bir park kazandıran Kars Rotary Kulübü’ne teşekkür ederken, Rotary 2430 Bölge Guvernörü Murat Öz ise Rotary ve çalışmaları hakkında kısa bilgiler verdi.

Kars Rotary Kulübü Başkanı Zeki Demiral, serhat şehrimiz Kars’a çok güzel bir park kazandırdık. Basket ve futbol sahasıyla, çevre düzenlemeleriyle, yeni oyuncaklar ve dinlenme banklarıyla, Yusufpaşa Mahallesi’ndeki bu müstesna köşeyi, yeniden düzenleyerek bugün hizmete açtık. Kars Rotary Kulübü’nün hizmetleri gün geçtikçe artarak devam edecektir. Bir çok koldan çalışmalarımızı sürdürüyoruz, dedi.

Rotary hakkında da bilgiler veren Başkan Zeki Demiral şunları söyledi : Rotary, yeryüzünde barış ve iyi niyetin kurulmasına yardımcı olmak, bütün mesleklerde yüksek ahlak standartlarını teşvik etmek ve insanlığa hizmet vermek  amacıyla bir araya gelen iş ve meslek sahibi kişilerin dünya çapında örgütlendiği bir hizmet kuruluşudur. Rotary'nin hizmet ideali, “Kendinden Önce Hizmet” olarak ifade edilir.”

park-1.jpg

 park-2.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum