1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Remzi Aras’tan 1 Kasım çağrısı
Remzi Aras’tan 1 Kasım çağrısı

Remzi Aras’tan 1 Kasım çağrısı

AK Parti eski il başkanı, AK Parti Kars Milletvekili aday adayı İşadamı Remzi Aras, yayınladığı mesajında, 1 Kasım seçimlerinin ülkenin geleceği için hayırlara vesile olmasını diledi.

A+A-

Aras ilk olarak, tüm Karslıların ve İslam âleminin mübarek Kurban Bayramını kutladı ve bu bayramında ülkemizdeki huzur ve güvenin, istikrarın yeniden tesis edilmesine vesile olması temennisinde bulundu.

Salı günü Kars’a gelecek olan AK Parti Milletvekili adayları Ahmet Arslan, Selahattin Beyribey ve Suat Ögel’e başarılar dileyen Aras, “İnşallah Salı günü hep birlikte Kars’a geleceğiz ve el birliği ile seçim çalışmalarına verilecek startın ardından ‘Durmak yok yola devam’ sloganıyla çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Birlikteyiz ve birlikte olmayı sürdüreceğiz. 3 adayımızı da başarılar diliyor ve başarılarına katkımızı sunacağımızı da ifade etmek istiyorum.” dedi.

1 Kasım erken seçimlerine değinen Aras, “Memleketimizin geleceği için şu anda her zamankinden daha çok birlik ve beraberliğe ihtiyacımız var. Bu birlik ve beraberlik içinde hareket edilmeli ve hem ilimizin hem de ülkemizin kalkınması, gelecek nesillere daha müreffeh bir Türkiye bırakma bilinci oluşturulmalıdır. Ülkemiz üzerinde dış ve iç mihraklarca oynanan oyunlara gelmemeli ve bu oyunları bozmak için de bu birlikteliğimizi muhafaza etmeliyiz. El ele, omuz omuza vererek uzun yıllardır süre gelen kardeşlik bağlarımızı yeniden pekiştirmeli ve Kars’tan, bu sınır kentinden, bu Serhat kentinden, bu uygar ve çağdaş kentten bu mesajı vermeliyiz.” dedi.

VARLIKLARIMIZ GÜCÜMÜZ, GÜCÜMÜZ GELECEĞİMİZ OLSUN

7 Haziran 2015 genel seçimlerinin ardından ülkede patlak veren huzursuzluğun bir çok sektörde olumsuz sonuçlar doğurduğuna dikkat çekerek, “İlimizdeki sorunlarda git gide büyüyor” diyen Aras,  “Yatırımların yeniden hız kazanması, bu memlekette güvenin yeniden tazelenmesi için AK Parti’nin ak kadrolarıyla 1 Kasım’a hazırlanıyoruz.” açıklamasını yaptı. 

AK Parti’yi yeniden eski gücüne kavuşmasıyla ülkedeki parlak geleceğin tekrar tesis edilmesi fırsatının da iyi değerlendirilmesi gerektiğini savunan Aras, şunları söyledi:

“Yeniden bu ülkede istikrarın sağlanmasına katkıda bulunmanın zamanı gelmiştir. El birliği ile hem ilimizi hem de ülkemizi ileri seviyelere çıkarmak için bu zamanı iyi değerlendirmeliyiz. Şu artık bilinmelidir ki bu zaman kenetlenme zamanıdır, bu zaman birliktelik zamanıdır, bu zaman birlikte hareket edebilmek için bu birlikteliği güce dönüştürme zamanıdır. Varlıklarımız gücümüz, gücümüz geleceğimiz olsun. Onun için birlik, onun için beraberlik, onun için kardeşlik diyoruz.”

Aras ayrıca, “Teşkilat mensubu kardeşlerimin de birlikte hareket etmesi gerek. Kırgın ve küskün olma zamanı değildir. Ülke menfaati için, yeniden birlik ve beraberliğimiz için bir arada olmamız lazım. Kendi şehrimizi, kendi memleketimizi, kendi ilçelerimizi ve kendi köylerimizi düşünüyorsak küskünlüğü bırakıp birlikteliğe sarılmamız gerek.” diye konuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.