1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. PTT’nin kuruluşunun 172. yılı
PTT’nin kuruluşunun 172. yılı

PTT’nin kuruluşunun 172. yılı

PTT’nin kuruluşunun 172. yılı nedeniyle yurt genelinde olduğu gibi Kars’ta da çeşitli etkinlikler düzenlendi.

A+A-

Sabah saatlerinde Valilik binası önünde Atatürk anıtına çelenk konulmasının ardından PTT Merkez binasına geçildi. Burada da PTT’nin kuruluşunun 172. yılı anısına, 172. müşteri Birsen Çiğilitaş’a hediye verildi.

Düzenlenen tören PTT Başmüdürü Mustafa Nalbant, İdari ve Mali Birimler Müdürü Serhat Bozkurt, Kars PTT Merkez Müdürü Gürşad Güneş, Kars PTT Merkez Müd. Şefi Nuran Çalkınsın, İdari ve Mali Birimler Müd. Şefi Nejla Özadlı katıldı.

Kars PTT Başmüdürü Mustafa Nalbant, PTT’nin kuruluşunun 172. yılında; halka sunulan hizmet kalitesini artırmak adına her geçen gün kendini yenileyerek, gelişen teknolojiye paralel olarak hizmetlerin niteliğini ve niceliğini artırmaya yönelik çalışmaları sürmekte olduğunu söyledi.

PTT hizmetlerinin; Kars PTT Başmüdürlük sorumluluk sahasında otomasyona açık 8 merkez, 2 şube olmak üzere toplam 10 işyerin hizmet sunulduğunu belirten Nalbant, “Kuruluşumuz her geçen gün yenilenen teknoloji kullanımı ve yetkin personelimizle posta, bankacılık ve koli-kargo hizmetlerinde hizmetlerimizi sürekli çabuk ve güvenli bir şekilde vatandaşlarımıza ulaştırmak gayreti içindedir. Kuruluşumuzca her türlü gayret gösterilmekle beraber hizmetlerimizin tanıtılmasında sayın basınımızdan da destek bekliyoruz.” dedi.

PTT’DE VERİLEN HİZMETLER:

Mektup Kabul ve Teslimi Hizmetleri, PTT Matik Gişe İşlemleri Hizmetleri, Kargo, Kurye Hizmetleri, Yurtiçi-Yurtdışı Havale İşlemleri Hizmetleri, 169 Kapıdan, Kapıya Kargo-Kurye Hizmetleri, İnteraktif Posta Çek İşlemleri Hizmetleri, e-Telgraf Hizmetleri, Tüm Telefon Fatura Tahsilatları, (GSM dahil) Telepost (Elektronik Mektup) Hizmetleri, TEDAŞ Fatura Tahsilatı Hizmetleri, Kişisel Pul Hizmetleri, Western Unıon (Hızlı Para Transferi) Hizmetleri, Trafik Cezaları Tahsili Hizmetleri, Sigortacılık Hizmetleri, (Hayat, Dask, Araç) Gedik Yatırım Aracılığı ile Borsa Hizmetleri, Banka Kredi Kartı Tahsilatı Hizmetleri, Emeklilere Kredi hizmeti   EGS Kart Satışları, Sosyal Güvenlik Ödemeleri (Yaşlılık, Çocuk, Özürlü Maaşları) Hizmetleri, Bağ-Kur, SGK Kurumu Kabul ve Ödeme Hizmetleri

Doğalgaz ve Su Tahsilat İşlemleri Hizmetleri UPS (Ucuz Para Transferi) Hizmetleri.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.