1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. PKK'ya ait 2 ton gıda
PKKya ait 2 ton gıda

PKK'ya ait 2 ton gıda

Kağızman'da PKK'ya ait olduğu belirtilen 2 ton gıda maddesi ele geçirildi. Bölgedeki operasyonlar sürüyor.

A+A-

Kars'ın Kağızman ilçesinde İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Madur, Çömçe ve Mamakar kırsalında sürdürülen operasyonlarda Ağrı bölgesi ve Kars bölgesindeki terör örgütü elemanlarının kışlık ihtiyacı olan birçok gıda ve giyecek maddesi ele geçirildi.


Güvenlik güçlerinin Kağızman kırsalında son 1 aydır terör örgütü PKK'nın kışlık hazırlılarını engellemek için yürüttüğü operasyonlara Madur, Çömçe bölgesinde devam edildi. Söz konusu bölgelerde sürdürülen operasyonlarda örgüte ait bir sığınakta yaklaşık 2 ton un, şeker ve diğer gıda malzemeleri ile çok sayıda ayakkabı, kışlık kıyafet, otomatik silah şarjörleri sigara ve bomba yapımında kullanılmak üzere 200 adet pil, kablo ile bant ele geçirildi.


Öte yandan ele geçirilen gıda ve giyim malzemelerinin Ağrı ve Kars bölgesindeki PKK'lı teröristlerin kışlık yığınağı olduğu bildirildi.


Kağızman'da PKK terör örgütüne yönelik operasyonların Madur, Çömçe ve Mamakar kırsalında devam ettiği kaydedildi. Bölgeye çok sayıda askeri birlik sevk edildiği öğrenildi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.