1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Orgeneral Işık Kars'ta
Orgeneral Işık Karsta

Orgeneral Işık Kars'ta

Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Atilla Işık, incelemelerde bulunmak üzere Kars'ın Kağızman ilçesine geldi.

A+A-

Askeri helikopterle beraberindeki bir heyetle Kağızman'a gelen Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Atilla Işık'ı , İç Güvenlik Tabur Komutanı Binbaşı Mustafa İnan ve Jandarma Bölük Komutanı Yüzbaşı Yavuz Sonat karşıladı.

 

Beraberindeki heyetle birlikte İç Güvenlik Taburu'na geçen Orgeneral Işık, burada Tabur Komutanı Binbaşı Mustafa İnan'dan bilgi aldı. İç Güvenlik Taburu'nda askerlerle sohbet eden Işık, son günlerde ilçede yaşanan gelişmeler hakkında bir brifing aldı. İç Güvenlik Taburu'ndan ayrılan Orgeneral Işık, İlçe Merkezi'ndeki Jandarma Bölük Komutanlığı'na gitti. Orgeneral Atilla Işık'ı Jandarma Bölük Komutanı Yüzbaşı Yavuz Sonat karşıladı.

 

Bir süre burada kalan Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Atilla Işık, incelemelerini tamamlayarak beraberindekilerle birlikte askeri helikopterle Kağızman'dan ayrıldı.

 

Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Atilla Işık'ın ilçeyi ziyareti hakkında açıklama yapılmadı.

 

Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Atilla Işık'ın Kağızman'a geliş ve gidişi sırasında ilçe genelinde güvenlik önlemleri alındı. İlçe merkezinde belirli noktalarda konuşlandırılan sinyal bozucu jamerlar bir süre telefon iletişimini de kesti.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.