1. HABERLER

  2. EKONOMİ

  3. “Muhasebe Standartları” Paneli
“Muhasebe Standartları” Paneli

“Muhasebe Standartları” Paneli

Kafkas Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölüm Başkanlığı ve Kars SMMM Odası, bir ilke imza attı ve muhasebe alanında uzman bilim adamlarını Kars’a davet ederek ; “Muhasebe Standartları” konulu konferas ve panel düzenlediler.

A+A-

Kafkas Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Muhasebe-Finans- man Anabilim Dalı ve İşletme Bölüm Başkanı Doç. Dr. Hüseyin Ali Kutlu ve Kars Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Yüksel Akbaba’nın  organizasyonu ile konferansa Başkent ve Gazi Üniversitelerinden birbirinden değerli bilim adamları katıldı.

 

Kars Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Yüksel Akbaba’nın açılış konuşmasıyla başlayan konferans, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Recai Çınar'ın “Standart ve Standardizasyon” kavramları hakkında vermiş olduğu açıklayıcı bilgilerle devam etti.

 

Başkent Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Nalan Akdoğan ; “Kobiler İçin Finansal Raporlar Standardının Uygulamaya Getireceği Değişiklikler” konulu konferansında önemli açıklamalarda bulundu.

 

Başkent Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Abdurrahman Akdoğan’ın oturum başkanlığını yaptığı panelde ise Gazi Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Yıldız Özerhan, “Kobiler İçin Finansal Raporlama Standardında Öngörülen Değerleme Hükümlerinin Vergi Usul Kanunundaki Değerleme Hükümleri ile Karşılaştırılması” ile ilgili açıklayıcı bilgiler verdi.

 

Başkent Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Orhan Sevilengül’ün oturum başkanlığını yaptığı panelin ikinci bölümünde ise Kafkas Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Muhasebe - Finansman Anabilim Dalı ve İşletme Bölüm Başkanı Doç. Dr. Hüseyin Ali Kutlu ;  “TMS-2 Stoklar Standardının Uygulamaya Getirdikleri” konulu tebliğlerini sundular.

 

Kars’taki muhasebe ve finansman sektörünün ufkunu açan konferans ve panel büyük beğeni toplarken; Kafkas Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Abamüslüm Güven ;  Prof. Dr. Nalan Akdoğan, Prof. Dr. Abdurrahman Akdoğan, Prof. Dr. Yıldız Özerhan, Prof. Dr. Orhan Sevilengül, Prof. Dr. Recai Çınar ve Doç. Dr. Hüseyin Ali Kutlu’yu tebrik etti.

 

Kars Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Yüksel Akbaba ise panelist ve konuşmacılara teşekkür plaketi verdi.

 

01-.20100430213411.jpg

 

1-.20100430213430.jpg

 

2-.jpg

 

3-.jpg

 

4-.jpg

 

5-.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum