1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Köy Okuluna Televizyon
Köy Okuluna Televizyon

Köy Okuluna Televizyon

Köy Okuluna Gelen Televizyon Vizontele Filmini Aratmadı...

A+A-

Kars'ın Selim ilçesine bağlı Yaylacık köyünde bulunan Celal Kahraman İlköğretim Okulu'nun ana sınıfına gelen renkli televizyon Vizontele filmini aratmadı.

Selim İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Bulut, Şube Müdürü Eyüp Taşdemir ve Bilgisayar Öğretmeni Tuba Işık ile beraber Yaylacık köyüne giderek İstanbul'daki iş adamı Celal Kahraman tarafından alınan televizyon ve okul malzemelerini götürdüler. Yaylacık köyüne gelen ekip daha sonra Celal Kahraman İlköğretim Okulu'na gittiler. Okula giden il Milli Eğitim Müdürü Ali Bulut ve beraberindekileri öğretmen ve öğrencileri tarafından karşılandılar. Gelen televizyon ve diğer malzemeler öğrenciler ve hizmetli tarafından sınıfa getirildi.

Bir zamanlar kendi köyü olan Yaylacık'ta ikamet eden ve daha sonra batıya göç yapan iş adamı Celal Kahraman kendi yaptırdığı ve adını verdiği Celal Kahraman İlköğretim Okulu'na bir adet DVD Player, 2 adet anti bakteriyel halı ve bir adet de 72 ekran televizyon gönderdi. Okulun ana sınıfındaki öğrenciler gelen televizyona dokunabilmek için adeta birbiriyle yarıştı.

Okul hizmetlisi tarafından sınıfa getirilen televizyon, sınıf öğretmeni Beyhan Türkcan tarafından ambalajından çıkarılması ile öğrenciler büyük bir sevinç yaşadı. İş adamı Celal Karaman'ın sekreterini cep telefonla arayarak malzemelerin geldiğini haber veren ve burada bir açıklama yapan Selim İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Bulut, "Hayır sever iş adamımız Celal Kahraman, kendi köyü olan Yaylacık köyünde bu seneki açmış olduğumuz ana sınıfına hijyenik bir halı bir televizyon ve bir de DVD player çalar olmak

üzere malzemeler göndermiştir. Daha önceleri de çeşitli oyuncaklar gönderdi. Bunun yanı sıra Milli Eğitim olarak biz de buraya masa, sandalye falan getirmiştik. Yaylacık İlköğretim Okulu'nda anasınıfımız eğitim ve öğretimine devam etmektedir. Bu gelen malzemeleri kendi ellerimizle getirerek okul müdürümüze teslim ettik" dedi.

Okul hizmetlisi tarafından masa üzerine koyulan televizyonu cebindeki mendili çıkartarak silen anasınıfı öğretmeni Beyhan Türkcan ilginç görüntüler sergiledi. Televizyona sevinen minik öğrenciler ise, "Bize oyuncaklar ve televizyon göndermişler çok zahmet etmişler" diye konuştular.

Daha sonra anasınıfı öğretmeni Beyhan Türkcan, "Sınıfımızda köşelerimiz yok. Oyuncaklarımız zaten eksik. Evcilik köşemize ait evcilik maktel yerlerimiz kitaplarımız yok. Müzik köşesine ait müzik aletlerimiz yok. Yani köşelerimiz eksik sadece ben kendimce kitap köşesini ve Atatürk köşesini yaptım. Ama diğer yerleri de malzememiz olmadığı için şu an onlar eksik. Diğer noksanları da gelen yardımlar olsun ya da kendi imkanlarımla yapmaya çalışacağım. Hatta birinci dönem bitmeden onlar da tamamlanır" şeklinde konuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.