1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Karsspor çift antreman yapıyor
Karsspor çift antreman yapıyor

Karsspor çift antreman yapıyor

Spor Toto 3. Lig takımlarından Karsspor, kendi evinde konuk edeceği Beylerbeyi Spor karşılaşması hazırlıklarını günde çift antrenman yaparak sürdürüyor.

A+A-

Son haftalarda aldığı başarısız sonuçlarla dikkatleri çeken yeşil beyazlı ekip, bu hafta kendi sahasında galip gelerek, kötü gidişe dur demenin hesaplarını yapıyor.

 

Kars Atatürk Stadında Teknik Direktör Haluk Seçkin nezaretinde yapılan çalışmalarda futbolcuların hırslı ve istekli olmaları dikkat çekti.

 

Yeşil Beyazlı ekibin Teknik Direktörü Haluk Seçkin, hafta sonu oynayacakları karşılaşamadan galip ayrılarak çıkışa geçmeleri gerektiğini söyledi.

 

Teknik Direktör Seçkin; “İyi başladığımız karşılaşmalar da kötü sonuçlar alıyoruz. Bir türlü istediğimiz oyun sistemini sahaya yansıtamıyoruz. Biran evvel takım toparlanması gerekiyor. Bu hafta evimizde grubun güçlü takımlarından Beylerbeyi’ni misafir edeceğiz. Bu karşılaşamadan mutlaka 3 puanla ayrılmamız gerekiyor.” dedi.

 

KÖTÜ GİDİŞE SON VERECEĞİZ

 

Karsspor Teknik Direktörü Haluk Seçkin, Beylerbeyi Spor’u mağlup ederek kötü gidişe son vereceklerini belirti.

 

Seçkin; “Karsspor kaliteli sporculardan kurulmuş bir ekip, ama her ne hikmetse bir türlü istediğimiz sonuçları alamıyoruz. Şeytanın bacağını kırmamız gerekiyor. Bu hafta mutlaka gelip ayrılarak çıkışa geçmek istiyoruz. Günde çift antrenman yapıyoruz. Eksiklerimiz görüyoruz. Bu karşılaşama bizim için çok önemli. Taraftarlarında destekleriyle galip geleceğiz. Hafta sonu bütün taraftarlarımızı statta görmek istiyoruz” diye konuştu.

 

Karsspor Beylerbeyi Spor karşılaşması 17.10.2010 Pazar günü Kars Atatürk Stadın da oynanacak.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.