1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Karslı öğretmenler deprem bölgesinde psikososyal destek veriyor
Karslı öğretmenler deprem bölgesinde psikososyal destek veriyor

Karslı öğretmenler deprem bölgesinde psikososyal destek veriyor

Fedakar Karslı öğretmenler depremzedeler için seferber oldu. Bölgeye giden gönüllü öğretmenler, depremden etkilenen çocukların hem moralini düzeltiyor hem de derslerine yardımcı oluyor.

A+A-

Volkan KARABAĞ

Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremden 10 il fiziksel olarak etkilendi. Depremin ardından okullar 71 ilde 20 Şubat tarihinde başlarken, diğer illerde okulların açılması ertelendi.

Okullarda başlatılan gönüllü yardım kampanyasının yanı sıra tüm Türkiye’den olduğu gibi Kars’tan da İl Milli Eğitim Müdürlüğü Arama ve Kurtarma Birimi (MEB AKUB) üyesi öğretmenler, deprem bölgesine akın ederek depremzedelerin yaralarını sarmaya çalışıyor.

Çadır kurulumu ve psikososyal destek faaliyetlerine katılan Karslı öğretmenler, depremden etkilenen çocukların hem moralini düzeltiyor hem de derslerine yardımcı oluyor.

karsli-ogretmenler-deprem-bolgesinde-1.jpgkarsli-ogretmenler-deprem-bolgesinde-2.jpgkarsli-ogretmenler-deprem-bolgesinde-3.jpgkarsli-ogretmenler-deprem-bolgesinde-4.jpgkarsli-ogretmenler-deprem-bolgesinde-5.jpgkarsli-ogretmenler-deprem-bolgesinde-6.jpgkarsli-ogretmenler-deprem-bolgesinde-7.jpgkarsli-ogretmenler-deprem-bolgesinde-8.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.