1. HABERLER

  2. TURİZM

  3. Kars’ın En Güzel Otelleri  
Kars’ın En Güzel Otelleri  

Kars’ın En Güzel Otelleri  

Türkiye’nin Gözde Kayak Merkezlerinden Kars’ın En Güzel Otelleri  

A+A-

Türkiye’nin en soğuk şehirlerinden Kars, kayak merkezi ve heykelleri ile dikkat çekmektedir. Yılın ilk karının düştüğü ve güneşin her sabah doğduğu ilk nokta olan şehir, kış turizminin en çok talep gören noktaları arasında yer alır. Sarıkamış Kayak Merkezi’ne ev sahipliği yapan şehir, hem yurtiçinden hem de yurt dışından en çok kış aylarında ziyaret edilmektedir. Yılın dört mevsimi ziyaret edebileceğiniz Kars’ı son dönemde oldukça popüler olan Doğu Ekspresi ile gezebilirsiniz. Avrupa’daki dağ ve doğa manzaralarını aratmayan konumu ile Kars’ta şehir merkezinde ve diğer turistik noktalarda her bütçeye uygun konaklama seçenekleri bulunmaktadır. https://kars.otelleri.net adresinden şehirde yer alan tüm tesisleri inceleyerek siz de hayalinizdeki tatili gerçekleştirebilirsiniz.  

Kars Şehir Merkezinde Eksiksiz Bir Hizmet Sunan The Karspark Hotel 

Her mevsimi ayrı güzel şehir Kars’ta, merkezi konumda konaklama deneyimi sunan The Karspark Hotel, hem gezi hem de iş amaçlı şehir ziyaretlerinde tercih edilmektedir. Kars Havaalanı’na olan uzaklığı ise 4 kilometre olan tesis, Kars Kalesi ve Üçler Tepesi gibi önemli turistik bölgelere de oldukça yakın konumda yer almaktadır. Hem şık hem de rahat 99 odası bulunan tesis konuklarını oda kahvaltı konseptinde ağırlamaktadır. Türk ve Kars mutfağının seçkin lezzetlerini tesisin restoranında tadabilirsiniz. İş amaçlı konaklamalarınızda da konfor bulacağınız tesisin 1 adet tam donanımlı toplantı salonu bulunmaktadır. Yılın 365 günü şehir merkezinde konfor bulacağınız bir konaklama deneyimi için https://the-karspark-hotel.business.site/ ‘den tesisle iletişime geçebilirsiniz.  

Tarih İle İç İçe Bir Konaklama Deneyimi İçin Katerina Sarayı 

1879 yılında Çar II.Nikolay tarafından Hollandalı mühendislere inşa ettirilen binası ile misafirlerini keyifli bir zaman yolculuğuna çıkaran Katerina Sarayı, Kars’ın özel belgeli butik oteli olma özelliğine sahiptir. Kars Havalimanı’na 4 km mesafede yer alan tesis, şık ve konforlu 34 saray odasında konuklarını ağırlamaktadır. Katerina Sarayı, oda kahvaltı konseptinde hizmet vermektedir. Zengin bir kahvaltının yanı sıra tesis bünyesinde misafirler Türk ve dünya mutfaklarından seçkin lezzetleri tadabilmektedir. Tesiste misafirler için toplantı salonu, piknik alanı ve güneşlenme terası bulunmaktadır. Kars’ın eşsiz manzarası eşliğinde sarayda konaklamak için http://www.katerinasarayi.com.tr/ ‘yi ziyaret edebilirsiniz.  

Kars’ın En Popüler Oteli Cheltikov Hotel 

Doğu Anadolu Bölgesi’nin en turistik şehirlerinden Kars’ta konuklarını ağırlayan Cheltikov Hotel, hem merkezi konumu hem de lüks olanakları ile dikkat çekmektedir. Kars Kalesi’ne sadece yürüme mesafesinde olan tesis, Kars Havalimanı’na da 5 kilometre uzaklıkta yer almaktadır. 150 yıllık bir binada konuklarını ağırlayan tesisin, geleneksel mimari ile modern mimariyi buluşturan 27 konforlu odası bulunmaktadır. Oda kahvaltı konseptinde hizmet veren tesiste, ayrıca 1 adet a la carte restoran bulunmaktadır. İş amaçlı Kars ziyaretlerinde konuklarını ağırlayan tesiste 1 adet tam donanımlı toplantı salonu hizmet vermektedir. Yıl boyu konaklayabileceğiniz ve mimarisi ile dikkat çeken Cheltikov Hotel’de http://hotelcheltikov.com/ üzerinden tatil planınızı gerçekleştirebilirsiniz.  

Şehirde Ev Konforu Sunan Kars Konak Hotel 

Şehrin tarihi ve turistik noktalarına yürüyerek ulaşabileceğiniz konumda hizmet veren Kars Konak Hotel, misafirperver kadrosu ve sıcak konaklama birimleri ile kusursuz bir konaklama deneyimi vadetmektedir. Otogara ve tren garına yürüme mesafesinde yer alan tesis, havalimanına 5 km uzaklıktadır. Oda kahvaltı konseptinde konuklarını ağırlayan tesiste, 32 konforlu oda bulunmaktadır. Kars şehir merkezinde konuklarını ağırlayan tesis, bu özelliği ile hem iş hem de gezi amaçlı konaklamalar için tercih edilmektedir. Kars’ın tüm güzellikleri ile iç içe bir konaklama olanağı için en ideal konumda hizmet veren Kars Konak Hotel, ziyaretçilerine http://karskonakhotel.com/ üzerinden detaylı bilgi sunmaktadır.  

Kars’ta SPA Keyfi Sunan Güngören Hotel 

Şehir merkezine yakın konumda, lüks olanaklarla konuklarını ağırlamakta olan Güngören Hotel, şehri keyifle gezebileceğiniz ve tesis içerisinde kaliteli zaman geçirebileceğiniz olanaklara sahiptir. Şehir merkezine 1 km, havalimanına 6 km ve otogara 5 km mesafede yer alan tesis, konuklarını rahat edecekleri ve şık dekorasyonlu 37 odasında ağırlamaktadır. Güngören Hotel, oda kahvaltı konseptinde hizmet vermektedir. İş merkezlerine de yakın konumda yer alan tesis, gezi amaçlı konaklamaların yanı sıra iş ziyaretlerinde de Kars’ta en çok tercih edilen oteller arasında yer almaktadır. Şehir gezisinden ya da yorucu bir iş gününden sonra hem ruhen hem de bedenen rahatlamanız için SPA merkezine sahip olan tesiste sauna, buhar odası ve Türk hamamı sizleri beklemektedir. Kars’ın gezilecek noktalarını deneyimlerken, sıcak bir konukseverliği yaşayacağınız Güngören Hotel, https://gungoren-otel.business.site/ linki ile hizmet vermektedir.  

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.