1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Kars Emniyet Müdürlüğü bahçesi ağaçlandırıldı
Kars Emniyet Müdürlüğü bahçesi ağaçlandırıldı

Kars Emniyet Müdürlüğü bahçesi ağaçlandırıldı

Geçtiğimiz yıl yeni yerleşkesinde hizmet vermeye başlayan Kars Emniyet Müdürlüğü bahçesine fidan dikildi.

A+A-

Volkan KARABAĞ 

Müdürlük bahçesindeki oluşturulan alanda düzenlenen törende, Vali Türker Öksüz, 14’ncü Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Özgür Nuhut, Emniyet Müdürü Ümit Bitirik, müdür yardımcıları, daire müdürleri ve Yenişehir Ortaokulu öğrencileri tarafından fidanlar toprakla buluşturuldu.

Dikilen fidanlara can suyu veren protokol mensupları üzerinde adlarının yazılı olduğu levhaları fidanların üzerine astı.

Fidan dikimi sonrası gazetecilere açıklamada bulunan Kars Emniyet Müdürü Ümit Bitirik, karınca kararınca Kars’ın daha yeşil bir alana sahip olması için müdürlük bahçesine fidan diktiklerini söyledi.

Geçtiğimiz yılda ağaçlandırma çalışması yaptıklarını söyleyen Müdür Bitirik, “Kars’ın her tarafının yemyeşil ve fidanlarla kaplı olmasını istiyoruz. Bugünde Emniyet Müdürlüğümüz bahçesinde fidanları toprakla buluşturduk. Başta sayın valimiz olmak üzere kurum müdürlerimiz ve öğrencilerimiz de bizlere fidan dikme etkinliğinde destek verdi. Biz de onlara destek vereceğiz ve fidan dikme çalışmalarımız devam edecek. Bugün de başta huş ve çam ağaçları olmak üzere çeşitli fidanları toprakla buluşturduk.” dedi.

Fidan dikimi sonrası fidan dikimine destek veren Yenişehir Ortaokulu öğrencileri Kars Valisi Türker Öksüz, 14’ncü Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Özgür Nuhut, Emniyet Müdürü Ümit Bitirik ve polisler ile hatıra fotoğrafı çektirdiler.

a-052.jpgbb-002.jpgb-039.jpgc-031.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.