1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Kars Bahçeşehir öğrencileri resim sergisi açtı
Kars Bahçeşehir öğrencileri resim sergisi açtı

Kars Bahçeşehir öğrencileri resim sergisi açtı

Kars Bahçeşehir Koleji öğrencilerinin hazırladığı çalışmalar Görsel Sanatlar Öğretmeni Burcu Karaduman koordinatörlüğünde okul koridorunda sergileniyor.

A+A-

Volkan KARABAĞ 

Bahçeşehir Koleji Kars Kampüsü öğrencilerinin yıl içinde yaptığı çalışmalar, Görsel Sanatlar Öğretmeni Burcu Karaduman koordinatörlüğünde açılan yılsonu sergisinde ziyaretçilerin beğenisine sunuldu. Sergiyi gezen Kars Valisi Türker Öksüz, Görsel Sanatlar Öğretmeni Burcu Karaduman’dan sergi hakkında bilgi alırken, öğrencilerden de yaptıkları resim hakkında bilgi aldı.

Serginin açılışını Kars Valisi Türker Öksüz, 14’ncü Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Özgür Nuhut, Emniyet Müdürü Ümit Bitik, Azerbaycan Kars Başkonsolosu Nuru Guliyev, Milli Eğitim Müdürü Gökhan Altun, Bahçeşehir Koleji Kars Kampüsü Kurucu Temsilcisi Ekrem Demir ve daire müdürleri yaptı.

2’nci sınıftan 7’nci sınıfa kadar öğrencilerinin hazırladığı yaklaşık 2 bine yakın çalışma Bahçeşehir Koleji Kars Kampüsü’nde sergilendi. Sergilenen resimlerde mozaik örnekleri, artık materyal çalışması, maske çalışması, tuval çalışması gibi birçok çalışmalar yer aldı.

Gazetemize açıklama yapan Görsel Sanatlar Öğretmeni Burcu Karaduman, “Her kademeden öğrencilerimiz yerli ve yabancı ressamların eserlerini yaparak, yaşayarak öğrendiler. Öğrencilerimiz yılsonunda ürünlerini sergi halinde başarılı bir şekilde gerçekleştirdiler. Sergimiz Cumartesi günü saat 17.00’ye kadar açık kalacak. Çok mutluyuz, gururluyuz. Bahçeşehir Koleji olarak sanata ve kültüre verdiğimiz değer katlanarak devam edecek.” dedi.

1-280.jpg2-269.jpg4-143.jpg3-228.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.