1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. KAÜ öğrencilerinin onarımını yaptığı anasınıfı açıldı
KAÜ öğrencilerinin onarımını yaptığı anasınıfı açıldı

KAÜ öğrencilerinin onarımını yaptığı anasınıfı açıldı

Kafkas Üniversitesi (KAÜ) Dede Korkut Eğitim Fakültesi Okul Öncesi Anabilim Dalı 3. Sınıf öğrencileri tarafından “Topluma Hizmet Uygulamaları” dersi kapsamında tadilatı yapılan anasınıfının açılışı gerçekleştirildi.

A+A-

Merkez Cumhuriyet İlkokulu anasınıfının açılışına, Kars İl Milli Eğitim müdürü Gökhan Altun, Şube Müdürleri Osman Urlunç, Emrullah Gül, Dede Korkut Eğitim Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Murat Taşdan, Cumhuriyet İlkokulu Okul İdaresi ve Öğretmenleri, Okul Öncesi ABD Başkanı Dr. Öğretim Üyesi Sabri Güngör, öğretim elamanları, öğrenciler ve aileleri katıldı.

Okul Öncesi öğrencilerinin konser düzenleyerek gönüllü katılımcıların destekleri ile elde edilen finans kaynağı öğrencilerin sınıf tadilatı ve öğrenme ortamı tasarımı harcamalarında kullanıldı.

Bu süreçte öğrencilerin projeleri Okul Öncesi Öğretmenliği öğretim elemanları tarafından izlem, değerlendirme ve fikir paylaşımı yapılarak projenin geçekleşmesine katkı sunuldu.

Okul tadilat ve öğrenme ortamı tasarımının öğrencilerin anasınıfında 3 günlük yoğun çalışmaları sonucu yeni bir öğrenme ortamı ortaya çıktı.

Öğrenciler, projenin gerçekleştirilmesi sürecinde, KAÜ Dede Korkut Eğitim Fakültesi Dekanlığına, CLK Enerji Çağrı Merkezine, Cumhuriyet İlkokulu Okul İdaresi ve Öğretmenlerine katkı ve desteklerinden dolayı teşekkür ettiler.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.