1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Kars Eğitim-Sen, Milli Eğitim’e talepte bulundu
Kars Eğitim-Sen, Milli Eğitim’e talepte bulundu

Kars Eğitim-Sen, Milli Eğitim’e talepte bulundu

Eğitim Sen Kars Şube Başkanlığı kentte görev yapan öğretmenlerin promosyon ve enflasyon farkının güncellenmesi için İl Milli Eğitim Müdürlüğüne talepte bulundu.

A+A-

Eğitim Sen Kars Şube Başkanı Hakan Topçu ve Mali Şube Sekreteri Baran Çoğdur, hazırladıkları dilekçeyi Milli Eğitim Müdürlüne sundu.

Topçu ve Çoğdur’un imzasıyla verilen dilekçede, “T.C Ziraat Bankası Kars şubesi ile, Kars İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında 15/07/2020 - 15/07/2023 tarihleri arasını kapsayan 3 yıllık maaş protokol ihalesi 15.07.2020 tarihinde imzalanmış ve protokol gereği maaş promosyonu parası 2.750 TL peşin olarak Kars İl Milli Eğitim Müdürlüğü personelinin hesaplarına yatırılmıştır. Söz konusu promosyon tutarı başta enflasyon olmak üzere ekonomide yaşanan gelişmeler nedeniyle maaş promosyon tutarının enflasyon, kamu çalışanlarına yapılan zam oranları ve ekonomik veriler dikkate alınarak 01.01.2022 tarihinden geçerli olmak üzere yenilenmesi/güncellenmesi için çalışma başlatılmasını, bu doğrultuda T.C Ziraat Bankası Kars Şubesi ile görüşme yapılmasını ve konuyla ilgili sendikamıza bilgi verilmesini talep ediyoruz.” denildi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.