1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. KAI-BİR'den örnek dayanışma
KAI-BİRden örnek dayanışma

KAI-BİR'den örnek dayanışma

KAI-BİR’den karanlığı aydınlatan dayanışma...

A+A-

Kars Ardahan Iğdırlılar Birliği Dayanışma Platformu’nun Ankara’da düzenlediği “Ülkemizin Sosyal ve Ekonomik Sorunlarına Gençliğin Bakışı” konulu panelde sahnelenen birlik ve beraberlik önemli mesajlar verildi.

 

Kars Ardahan Iğdırlılar Birliği Dayanışma Platformu KAI-BİR Genel Başkan Sebahattin Şengül, panelin ardından ortaya çıkan manzarayı şu ifadelerle taçlandırdı:

 

“Bu panel; Ülkemizin birlik ve bütünlüğüne ihtiyaç olduğu bu dönemde, dayanışma ruhunun ön planda olduğu, sevgi, saygı ve hoşgörünün hakim kılmıştır. Bu panelle, Sosyal ve siyasal yapı farkı gözetmeksizin farklı düşünceye sahip geleceğimizin umudu olan gençlerimizin bir araya gelmelerini sağlanmıştır. BU gençlerin bir araya getirilmiş olmalarından duyulan memnuniyeti defalarca ifade eden konuklar içerisinde özellikle genç düşünen ak saçlılar konuşmacı gençlerimizin ülkemiz meselelerine duyarlı ve hakim olduklarını ifade etmişlerdir. Ayrıca, bilgi çağında üreten bir gençliği görmüş olmanın hazzını yaşadıklarını ve geleceğimizin de emin ellerde olduğu güvencesini taşıdıklarını vurgulamışlar ve de bu düşünceleriyle konuşmacıları ödüllendirmişlerdir. Plaket takdim töreninde Farklı Parti Gençlik Kolları Genel Başkanları “El ele” tutuşarak barış ve kardeşlik sözü vermişlerdir. Gelecekte bu anı belgeleyecek olan pozu vermeleri sırasında konuklar, konuşmacıları ayakta alkışlayarak sevinç ve gurur dolu göz yaşları ile barış ve huzurun tesisine tanıklık etmişlerdir.”

 

Şengül ayrıca, bu ve benzeri etkinliklerle tekrar bir araya gelinmesi talebini KAI-BİR Platformu yönetiminden ısrarla istediklerini de kaydederek, KAI-BİR’in bu paneli aynı formatta Kars, Ardahan ve Iğdır İllerinde de yapabileceklerini söyledi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.