1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. 1010 öğrenciye ayakkabı yardımı
1010 öğrenciye ayakkabı yardımı

1010 öğrenciye ayakkabı yardımı

Kars’ın Kağızman İlçesindeki okullarda eğitim gören bin 10 öğrenciye ayakkabı yardımı yapıldı.

A+A-

Ayakkabı yardımı için 1 Ekim İlköğretim Okulunda düzenlenen törene ilçe Milli Eğitim Müdürü Fesih Altay, Parlak Hukuk Bürosu Adına İsmail Parlak, Okul Müdürü Erol Aras, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Bayram öncesi olması çocuklarla beraber ailelerini de sevindirdi. Çocuklar iki bayramı bir arada yaşayacak olmanın sevincini yaşarken ailelerde bayram masrafına girmekten kurtulmanın mutluluğunu tattı.

 

Avukat Cesim Parlak, okuduğu yıllarda ayakkabısız okula gittiği için “eğer okur iyi bir yerlere gelirsem tüm okullara ayakkabı dağıtacağım” dediğini hatırlatarak, “Çünkü ayakkabısız ne kadar sıkıntı çektiğimi çok iyi biliyorum. Ben sıkıntı çektim çocuklar çekmesin” diye bu ayakkabıları gönderdi. Avukat Cesim Parlak tarafından karşılanan ayakkabılar, ilçe genelindeki 27 okulda eğitim öğretim gören 1010 öğrenciye dağıtıldı.” Diye konuştu.

 

Dağıtılan ayakkabıların maddi tutarının 30 bin TL olduğunu ve dağıtımların, okul idareleri tarafından belirlenen öğrencilere yapıldığını kaydeden Parlak, bu konuda kendilerine yardımcı olan ilçe Milli Eğitim Müdürü Fesih Altay ve okul idarecilerine teşekkür etti.

 

İlçe Milli Eğitim Müdürü Fesih Altay da, eğitim konusunda yardım yapan herkese teşekkür ettiklerini, yapılan yardımların kendilerinde olduğu kadar yardım yapılan öğrenciler üzerinde de çok olumlu etkiler bıraktığını söyledi. Altay, “Tüm Kağızmanlı hemşehrilerimin bu gibi yardımlarından bu yardımlara, katkı sağlayan ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu. 

 

Konuşmaların ardından Parlak Hukuk Bürosu adına İsmail parlak ve ilçe Milli Eğitim Müdürü Fesih Altay tarafından öğrencilere ayakkabıları dağıtıldı. Ayakkabı dağıtımı yapılan öğrencilerin yani ayakkabı sevinçleri yüzlerine yansıdı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.