1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Kafkas Nöroşirurji Günleri
Kafkas Nöroşirurji Günleri

Kafkas Nöroşirurji Günleri

Kafkas Üniversitesi (KAÜ) Tıp Fakültesi Nöroşirurji Anabilim Dalı Başkanlığınca “1. Kafkas Nöroşirurji Güneri” konulu sempozyum düzenlendi.

A+A-

 

Kafkas Üniversitesi’nde ilk kez düzenlenen sempozyum dün KAÜ Konservatuar öğrencilerinin eşliğinde verilen konser ile başladı, Prof. Dr. Nihat Bayşu Konukevi’nde düzenlenen tanışma kokteyl ile devam etti.

 

Sempozyumun bugünkü bölümünde ise Prof. Dr. Abamüslüm Güven’in açılış konuşması ile başlayan program çeşitli üniversitelerden öğretim üyelerinin konularında göre sunumları ile devam etti.

 

KAÜ Prof. Dr. Necdet Leloğlu Konferans Salonu’nda düzenlenen sempozyumda; Ankara Üniversitesi’nden Öğretim Üyesi Prof. Dr Nihat Egemen, “Karotis Endarterektomi”, Ankara Üniversitesi’nden Öğretim Üyesi Prof. Dr Ayhan Attar “Kifoplasti” ve Nöroşirurjide Kök Hücre Tedavisi”, Kafkas Üniversitesi’nden Prof. Dr. Erol Taşdemiroğlu “SSS Lenfatik Dranaji”, Yrd. Doç. Dr. Mitkat Kaya “Bölgede Endemik Görülen Spinal Enfeksiyonlar”, Uzman Doktor Ahmet Şengöz, “Kanser Ağrısının Nöroşirurjikal Tedavisi” Doç. Dr. Kadir Kotil “Pesterior Servikal Stabilizasyon”, Uzm. Dr. Halit Şakir Togay, “Hipofiz Timörleri” ve Uzm. Dr Levent Fırat “Kranial Ateşli Silah Yaralanmaları” dallarında sunum yaptılar.

 

Sempozyuma katılan misafirler daha sonra yarın (15 Ekim Cuma) da Kars Kalesi, müze ve KAÜ Dereiçi Kampüsünü gezecek.

 

16 Ekim Cumartesi günü ise Çıldır Gölü ve çevresinin gezilmemesinin ardından göl kıyısında verilecek balık ziyafeti ile program son bulacak.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.