1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Kaçak Elektriğe Geçit Yok
Kaçak Elektriğe Geçit Yok

Kaçak Elektriğe Geçit Yok

Kış mevsiminin gelmesiyle birlikte Kars'ta kaçak elektrik kullanımının artma ihtimali üzerine ARAS Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Kaçakla Mücadele Ekipleri de çalışmalarını hızlandırdı.

A+A-

Özellikle ısınmak için kullanılan elektrikli sobalar ile kaçak elektrik kullanımının artmasını önlemek için  ARAS Elektrik Kaçakla Mücadele Ekipleri denetimleri sıklaştırdı.

 

Kaçak elektrik kullanımının büyük bir suç olduğunu hatırlatan ARAS Elektrik Kars Müessese Müdürü Adem Beyribey, kaçak elektrik kullananların tespit edilmesi halinde haklarında kesinlikle yasal işlem yapılacağını vurguladı ve Kars'ta kaçak elektrik kullanımının düştüğü bildirildi.

 

Adem Beyribey, kaçak elektrik kullanımını engellemek için yapılan çalışmaların ve denetimlerin sürdüğünü de ifade etti.

 

Kars'ta kaçak elektrik kullanımıyla ilgili yapılan çalışmaların olumlu sonuçlar verdiğini vurgulayan Beyribey,  denetimleri kış aylarında daha da sıklaştıracaklarını  söyledi.

 

 

Yasal Uyarı : Yayımlanan haberin tüm hakları gazetekars.com, HÜRYURT Gazetesi'ne aittir. Kaynak gösterilse dahi haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.