1. HABERLER

  2. EKONOMİ

  3. ING Bank Karslı'nın Yanında
ING Bank Karslının Yanında

ING Bank Karslı'nın Yanında

ING Bank Kars Şube Müdürlüğü’ne atanan Taner Güngör, görevine başladı.

A+A-

Serhat şehri Kars’ta görev yapmaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Güngör, Kars’ın özel bir şehir olduğuna vurgu yaparak, bin yıllık geçmişe sahip, tarihi ve kültürel yapısıyla oldukça zengin Kars ilimizde görev yapıyor olmak, bizleri ziyadesiyle memnun etmiştir, dedi.

 

Kriz dönemleri dâhil olmak üzere, her dönemde Karslı müşterilerine destek olmaktan geri durmayacaklarını ifade eden ING Bank Kars Şube Müdürü Taner Güngör, ING Bank olarak Kars halkının hizmetindeyiz. Güven telkin eden yapımızla, hızla büyümeye devam edeceğiz. Ticari bankacılık çalışmalarımızla, küçük, orta ve büyük boy işletmelerin daima yanında yer alarak, güvenilir, çağdaş ve yenilikçi hizmetler sunacağız, diye konuştu.

 

Avantajlı faiz oranlarıyla Karslıları ING Bank’a davet eden Taner Güngör, müşteri odaklı hizmet anlayışıyla vatandaşlarımızın hizmetinde olduklarını belirtti.

 

Taner Güngör Kimdir:

 

1970 yılında Elazığ’ da doğdu. Fırat Üniversitesi Jeoloji Mühendisliği bölümünden mezun oldu. Sümerbank, Kentbank ve Oyak Bank’ta çeşitli görevlerde çalıştı. 2010 yılının Mayıs ayından itibaren ING Bank Kars Şube Müdürü olarak görev yapıyor. Evli ve iki çocuk babası.

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.