1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Aktaş'ı Durduramadılar…
Aktaşı Durduramadılar…

Aktaş'ı Durduramadılar…

Toplatılan pankartın yerine bugün Oktay Aktaş daha büyüğünü astırdı. Tek fark : Başbakan, PKK ve Patriklerin kaldırılmasıydı…

A+A-

MHP İl Başkanlığı binasında dün kriz yaşatan ve ''Başbakan Erdoğan'ı küçük düşürücü ifadelere yer verildiği ve hakaret içeren bazı cümlelerin bulunduğu'' gerekçesiyle yarısına kadar toplatılan pankarttan sonra bir yenisi daha asıldı.

 

Bugün parti binasına akşam saatlerinde “Ülken için bir hayır yeter. Geleceğimiz ve Türkiyemiz için halkımızı referanduma hayır oyu vermeye davet ediyoruz” yazılı pankart asıldı.

 

MHP İl Başkanı Oktay Aktaş, yaptığı açıklamasında, il binasına 12 Eylül’de yapılacak referandumdan dolayı astıkları pankartı çeşitli sebeplerden dolayı indirdiklerini söyledi.

 

12 Eylül 2010 tarihinde yapılacak referandumda her türlü propagandayı kim olursa olsun engellemesine müsaade etmeyeceklerini belirten Aktaş : “Amacımız burada tüm halkımıza ulaşmaktır. 12 Eylül’de ki referandumda halkımızı bilinçlendirme, organize etme, referandumun içeriğinin ne olduğunu daha iyi anlatabilme ve vatandaşımızın dikkatini çekme açısından görsel noktada propagandanın her türlüsünü yapacağız. Dün valiliğimizin girişimi ile engellendi. Ama bugün başka pankartımızı astık. Burada tamamen vatandaşın dikkatinin çekilmesi, 12 Eylül’de neyi oylayacağının kafasında bir izdiham yaratması açısından bugün tekrar pankartımızı astık. 12 Eylül 2010 tarihinde amacımıza, hedefimize Türkiye’nin içerisine düşürüldüğü bu sıkıntıdan kurtarmak için her türlü girişimde de bulunacağız’’ diye konuştu.

 

MHP Kars İl Başkanlığı binasına asılan ve Başbakan Erdoğan'ın resminin yer aldığı pankart, ''Başbakan Erdoğan'ı küçük düşürücü ifadelere yer verildiği ve hakaret içeren bazı cümlelerin bulunduğu'' gerekçesiyle polisin müdahalesiyle geçtiğimiz gün yarısına kadar toplatılmıştı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.