1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Hyundai, Kars’ta yeni plazasını açtı
Hyundai, Kars’ta yeni plazasını açtı

Hyundai, Kars’ta yeni plazasını açtı

Türk otomotiv sektöründe her geçen gün pazar payını yükselten Hyundai, Türkiye çapındaki yetkili satıcı ve servis ağını genişletmeye devam ediyor.

A+A-

Hyundai Kars’ta da Ardahan yolu üzerinde açtığı plaza ile bölgedeki tüketicilerine gelişmiş ve hizmet kalitesini artırmayı hedefliyor.

 

Cihan Otomotiv Kars Genel Müdürü Sadrettin Koca, “Kars, 2002 yılından bu yana çok yakın tanıdığım ve değer verdiğim bir ilimiz. 2002 yılında Ford servisini Kars’ta kurduk ardından da bu yıl Hyundaı servisini açtık. Kars’a yeni bir marka ve yeni bir imaj oluşturuyoruz. Burada insanlarımıza iş olanakları sağlayacağız ve kente bu anlamda da katkımız olacak. İnşallah bu açılış, daha güzel yatırımlara sebep olacak. Satış, servis ve yedek parça hizmeti sunacağız. Hyundaı Kars’ta bir ihtiyaçtı inşallah bu ihtiyacı bu hizmetlerle gidermiş olacağız.” dedi.

 

Açılışa; Kars Valisi Ahmet Kara, Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, AK Parti Kars Milletvekili Mahmut Esat Güven, AK Parti Kars İl Başkanı Av. Ensar Erdoğdu, MHP İl Başkanı Oktay Aktaş, işadamları ve yatırımcılar katıldı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.