1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Gürcistanlı sporculardan ziyaret
Gürcistanlı sporculardan ziyaret

Gürcistanlı sporculardan ziyaret

Gürcistan Kocaeli Spor Yöneticileri ve sporcuları Kars Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş’u makamında ziyaret etti.

A+A-

Geçtiğimiz günlerde Kars’a gelerek sezon öncesi hazırlıklarını yapan Gürcistan Kocaelispor , Yöneticileri Mikail Geliaşlili, Antrenör Nadare İshvili Zurao ve sporcular Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş’u makamında ziyaret ederek misafirperverliklerinden dolayı Başkan Bozkuş’a teşekkür ettiler.

 

Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, Karsspor ile Gürcistan Kocaelispor arasında oynanan dostluk maçının centilmenlik içerisinde geçtiğini söyledi.

 

Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş; “Gürcistan Kocaelispor ile Karsspor arasında kardeşlik duygularının geliştirilmesi için bu karşılaşmanın vesile olmasını diliyorum. Bundan sonra da bu tür sporsal faaliyetlerin devam etmesi, arkasından Tiflis merkez ilçelerinden birisiyle de kardeş belediye olarak konuya yaklaşımımız var. Spor dalında olsun, ticaret dalında olsun, belediyelerle olan ilişkiler dalında dolayısıyla bu ilişkilerin gelişmesinde sportif faaliyetlerin ciddi anlamda bir katkısının olduğunu görüyorum.Kars Belediyesi olarak, Karslı olarak Karsspor olarak her zaman sizlerle görüşmeye hazırız. Sizlerin bize ileteceğiniz ortaklaşa olarak yapacağımız her projede de birlikte olacağımızı burada ifade etmek istiyorum” dedi.

 

GÜRCİSTAN İLE BİRLİKTE YÜRÜTTÜĞÜMÜZ CİDDİ PROJELER VAR

 

Kars Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, Türkiye ile Gürcistan arasında birlikte yürütülen ciddi projeler olduğunu dile getirdi.

 

Belediye Başkanı Bozkuş; “Gerek enerji koridorunda Kafkasların petrol ve doğal gaz, yine Kars-Tiflis-Bakü demiryolu projesi kapsamında da Türkiye Azerbaycan ve Gürcistan aralarında bulunduğu bu üç ülkenin ciddi anlamda birlikte yürüttükleri projeler var. Oda şunu gösteriyor zaten devletimizin üst noktasında ilgili projeler hakkında projeler konusunda gerekli protokoller imzalanmıştır” diye konuştu.

 

DÜNYA PROJESİNİN TEMELİ KARS’TA ATILDI

 

Kars Belediye başkanı Nevzat Bozkuş, Türkiye’yi Çin’e bağlayacak olan İpek Demiryolu projesinin temellerinin Kars’ta atıldığına dikkat çekti.

 

Bozkuş; “Gürcistan Cumhurbaşkanımız, Azerbaycan Cumhurbaşkanımız ve Türkiye Cumhurbaşkanımızın bir araya gelerek, Kars-Tiflis-Bakü demiryolu projesinin yani, dünya projesinin de birlikte temeli atıldı. Aynı şey burada da Kars ilimizde Tiflis ilimizin Karsspor ile Gürcistan Kocaelispor’un güzel projelere imza atma konusunda çalışmalar yürüteceğiz” şeklinde konuştu.

Ziyarette Gürcistan Kocaelispor Yöneticisi Mikail Geliaşlili Başkan Bozkuş’a bir plaket ve Gürcistan Bayrağı hediye etti. Gürcistan Kocaelispor Antrenörü Nadare İshvili Zurao’da Başkan Bozkuş’a imzalı top hediye etti.

 

Kars Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş’ta Gürcistanlı yöneticilere plaket ve Türk Bayrağı verdi. Daha sonra taraflar birlikte resim çekildi.

 

Karsspor amatör ile Gürcistan Kocaelispor arasında oynanan dostluk maçını Karsspor amatör 3-2 kazanmıştı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.