1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Göğüs Büyütme Yöntemleri Neden Çeşitlilik Göstermektedir?
Göğüs Büyütme Yöntemleri Neden Çeşitlilik Göstermektedir?

Göğüs Büyütme Yöntemleri Neden Çeşitlilik Göstermektedir?

Kadınların güzel ve orantılı bir bedene sahip olmaları için göğüslerin beden ölçülerine uygun ve orantılı olması gerekmektedir.

A+A-

Kadınların güzel ve orantılı bir bedene sahip olmaları için göğüslerin beden ölçülerine uygun ve orantılı olması gerekmektedir. Günümüzde pek çok kadın göğüslerini beden ölçülerine göre küçük bulmaktadır. Bu nedenle göğüs büyütme yöntemleri de kadınlar tarafından merak edilmektedir. Farklı teknikler sayesinde göğüslerin büyümesi ve istenilen boyutlara getirilebilmesi normaldir.

Göğüs Büyütme Yöntemleri Neden Çeşitlilik Göstermektedir?

Göğüs büyütme yöntemleri pek çok açıdan çeşitlilik göstermektedir. Bunun sebebi ise kişilerin farklı vücut tipi ve beklentilerinin farklı olmasıdır. Her kişinin anatomik yapısı, vücut yapısı, cilt türü ve göğüs yapısı farklı ve kendisine özgü olmaktadır. Kişiler göğüs büyütme ile şu işlemleri isteyebilmektedir:

 - Mastektomi sonrası göğüslerin eski haline gelinmesi istenebilir.

 - Sarkan göğüslerin toparlanarak dikleştirilmesi istenebilir.

 - Göğüslerin vücuda göre küçük olduğu için istiyor olabilir.

 - Asimetrik göğüslere sahip olan kişiler eşit bir görünüme kavuşmak için isteyebilmektedir.

Göğüs Büyütme Yöntemleri Nelerdir?

3 Farklı göğüs büyütme yöntemi bulunmaktadır. Bunlar spor yapmak, İmplant tedavisi ve yağ enjeksiyonu şeklinde sayılabilir. İmplant tedavisi kendi içerisinde dallara ayrılsa da hangi türünün yapılacağı hekimler tarafından karar verilmektedir. Göğüs büyütme yöntemleri şunlardır:

- Spor yapmak: Spor yapmak kişilerin kendi kendilerine yapacakları yöntemlerden birisidir. Spor yaparak sadece kas miktarını arttırarak kilo değişimi kaynaklı problemler bir miktar düzenlenebilir.

- İmplant Tedavisi: Yuvarlak ve damla şeklinde protezler bulunmaktadır. Damla şeklinde olan göğsün anatomik yapısına daha çok benzemektedir. İçerisinde silikon veya salin bulunmaktadır. Her iki yönteminde avantajı ve dezavantajı bulunmaktadır Kabuk kısmı silikondan oluşmaktadır. Fakat iç kısımları farklı olmaktadır.

- Yağ Enjeksiyonu: Yağ enjeksiyonu kısa süren ve kolay uygulanan bir yöntemdir. Fakat implant tedavisi kadar kalıcı olmamaktadır. Yağ enjeksiyonu şu şekilde uygulanır:

- Uygulama sırasında kişinin yağ dokusu dolgu malzemesi olarak kullanılır.

- Ardından kullanılacak kısım ile atılacak kısım laboratuvar teknikleri ile ayrıştırılmaktadır.

- Operasyon esnasında sedasyon anestezi uygulanır. Meme dokusuna eklenen yağ dolgusu ise 6 ay içerisinde istenilen büyüklüğe ulaşacaktır.

- Vücut yağın bir kısmını dokulara dağıtmaktadır. 6. ayın sonunda ise istenilen görüntüye kavuşulur.

Göğüs büyütme ameliyatı hakkında bilgi almak için https://evrenhelvaci.com/ sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.