1. HABERLER

  2. EKONOMİ

  3. Esnafın Yeni Başkanı Burulday
Esnafın Yeni Başkanı Burulday

Esnafın Yeni Başkanı Burulday

Kars Esnaf ve Sanatkârlar Odalar Birliği Başkanlığı’na Adem Burulday seçildi.

A+A-

‘Karslı esnafın güçlü sesi olacağım’ diyen Burulday, birlik ve beraberlik mesajı verdi.

 

Kars’ta esnaf ve sanatkârın hak ettiği konumda olmadığını ifade eden Burulday, birlik ve beraberlik içerisinde bütün esnaflarımızla birlikte güçlü bir platform oluşturup, sesimizi dünyaya duyuracağız, Kars’ta esnaf ve sanatkârın önemini artıracağız, yeni projelerimiz ile de Karslı esnafın önünü açacağız, dedi.

 

Esnafımızı ilgilendiren her konuda, herkesle yakın istişare içerisinde olacağını belirten Başkan Adem Burulday ; “Birlik çatısı altında kısır çekişmelere, kutuplaşmalara, kavgalara ve ayrımcılığa kesinlikle izin vermeyeceğim. Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği’ni sadece sicil hizmeti veren bir anlayıştan kurtarıp, birliği Kars’ın en güçlü sivil toplum örgütü haline getireceğiz. Kars’ın ekonomik ve ticari açıdan kalkınması, esnafımızın kangren haline gelen sorunlarının çözümü, küçük esnafımızın öldürücü rekabet ortamından kurtulması için mülki, idari, diğer meslek örgütleri ile ortak çalışmalar yürüteceğiz.” diye konuştu.

 

Karslı esnafın fazla bir şey istemediğini de vurgulayan Burulday şunları söyledi : bugünden sonraki mücadelemiz, Kars esnafının onurlu yaşam mücadelesi olacaktır. İstediğimiz tek şey esnafın önündeki engellerin kaldırılmasıdır. Bugüne kadar hep önümüzdeki engellerin kaldırılması için mücadele ettik. Bundan sonra da mücadelemiz artarak devam edecektir. Bu seçimlerin galibi Karslı esnaf ve sanatkârımızdır. Bizlere oy veren veya vermeyen bütün esnaf ve sanatkârlarımıza teşekkür ediyorum.”

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.