1. HABERLER

  2. EKONOMİ

  3. D’S Damat Kars’ta Açılıyor
D’S Damat Kars’ta Açılıyor

D’S Damat Kars’ta Açılıyor

​​​​​​​Erkek giyim markası D’S Damat, alışveriş kolaylığı sunan yeni bir konsept ile dizayn ettiği Kars’taki ilk mağazasını Atatürk Caddesi, Yeni Türk Telekom (eski TEKEL) binası karşısı, Kale Otel yukarısında açıyor.

A+A-

D’S Damat, Kars’ta ki mağazasındaki raflı ve çekmeceli modüler sistemle desteklenen ürün sergileme alanlarıyla müşterilerine rahat ve konforlu alışveriş imkanı sunmayı amaçlıyor.

Ürünün dekor olarak ön plana çıktığı D’S Damat mağazasında, aksesuar ve renk skalası çok rahat biçimde görünürken, müşterinin ürüne erişimi kolaylaşıyor.

D’S Damat Kars, zemin ve raflar başta olmak üzere iç tasarımda tercih edilen ahşap dokusuyla müşterilerini daha sıcak bir ortamda karşılıyor. Tüm koleksiyonun sergilendiği bölümde ise aydınlatma ve soyunma kabinleri ile kişiye özel alışveriş konforu getiriyor. Mağaza, Kars’ın en özel ve en rahat lokasyonunda yer alıyor.

Pınar San. Tic. Ltd. Şti tarafından 25 Aralık 2017 Pazartesi günü açılışı yapılacak olan D’S Damat Kars mağazası açılışa özel indirimlerle de müşterilerini memnun edecek.

İletişim : 0474 502 0 444

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.