1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Dolu Kars’ı esir aldı
Dolu Kars’ı esir aldı

Dolu Kars’ı esir aldı

Kars’ta etkili olan dolu ve şiddetli yağmur kenti adeta göle çevirdi. Belediye civarında göllenmeler oluşurken, Faikbey Caddesi de sular altında kaldı.

A+A-

Kent merkezinde bugün saat 17.00 sıralarında etkili olan yağmur yerini dolu yağışına bıraktı. Yaklaşık 20 dakika yağan dolu kenti tamamen beyaza bürüdü. Doluya hazırlıksız yakalananlar sağa-sola kaçışarak sığınacak yer aradı. Doluyla birlikte şiddetini artıran yağmur nedeniyle de caddeler sular altında kaldı. Belediye hizmet binasının bulunduğu alan ise adeta göle döndü. İtfaiye görevlileri logar kapaklarındaki tıkanıklıkları gidererek suya yol vermeye çalışırken, vatandaşlarda evlerine su dolmaması için büyük çaba harcadı. Az sayıda ev ve işyerinin sular altında kaldığı kentte hummalı bir çalışma başlatıldı.

Bazı ağaç dallarının kırıldığı kent merkezinde kaldırımlar dökülen ağaç yapraklarıyla yeşile bürünürken, bazı sürücülerin ise araçlarını kaldırıma çekerek doludan korudukları görüldü.

Faikbey Caddesi’nde karşıdan karşıya geçerken su birikintilerin üzerinden atlamak isteyen vatandaşlar ise ilginç görüntüler oluşturdu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.